- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuzik
aktív tag
És a topikban is akkora a tolongás, hogy a motor nem bírja megjeleníteni a friss hozzászólásokat !
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
Thrawn
félisten
Tudod, ha már westlake-el itt szenvedünk a béták gyűjtögetésével akkor naná hogy a WCG-t ajánlom
Magyarosításról nem tudok, mondjuk az a pár állítási lehetőség elég érthető.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Nos, én letöltöttem az angol és a magyar .po fájlt és a Poedit-et is, de hiába választom ki a fájlt, nem jelenik meg a szerkesztőablakban. Más .po fájlokkal működött de a BOINC nyelvi fájljaival nem
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Lehet. Poeditet használsz vagy valami mást? Nekiállsz a fordításnak?
Új BOINC tesztverzió 5.10.44
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
őstag
Állapot: 23%, link (és értelmezés) a fenti hozzászólásban.
Egyébként egyre több olyan fordítandó dolog jön elő, amivel még a BOINC-ban soha nem találkoztam, így a fordítás is ehhez mérhető lesz. Azaz: ha vége lesz, akkor majd kellenek ellenőrző/korrektúrázó emberek is, akik a lehetséges hibákat/félrefordításokat is tesztelik. Ha lesz rá jelentkező, azt előre is megköszönöm...
-
Thrawn
félisten
Hiába fordítom le a
- % of total disk space és
- % of page file (swap space)-t
mentéskor hibaüzenetet ír ki (ettől függetlenül elmenti)Hagytam még egy kicsit, 99% kész
akosf: Nem tudok róla.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Na, rájöttem a 'hibákra'. Ha nem "% of"-fal kezdődik, akkor mindenképpen hibát jelez (nem értem, hogy miért - lehet, hogy már az alap angol file ilyen hülyén lett megcsinálva).
Mindenesetre mindkét (béta) verziót feltettem: jó teljes, de mentéskor hibát jelzőt; és a "% of"-os teljes, de mentéskor rendben lévőt is. Vagyis mehet a tesztüzem, és jöhetnek az elírások/félrefordítások jegyzéke.Mellesleg az OnDropTarget és hasonló dolgokat egyértelműen szószerinti fordítással váltottam ki (zárójelben megjegyeztem az eredeti nevet is; hátha úgy hivatkozik rá valami). Ugyanígy voltak olyan dolgok, melyeknek a fordítása biztosan nem az, mint amit leírtam (példának említem az általad is, és általam is legvégére hagyott különböző nézetek leírásának fordítását), de ettől jobbat nem tudtam most hirtelen összedobni hozzá - ezért is jönne jól mindenki segítsége a lektoráláshoz (előre is köszi azoknak, akik segítenek tesztelni).
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Jó lenne tudni, hogy az '&' jel vagy a '%s' mit takar, esetenként lehet a jelentéséhez kell igazítani a fordítást.
Ha valaki beszállna az ellenőrzésbe annak itt a program amivel a .po fájlokat meg lehet nyitni: Poedit 1.4
-
őstag
További finomítások a BOINC magyarításon (még volt 'project' a fordításban, meg többesszám elhagyás, és egyéb apróságok). Letöltés még mindig innen.
Lassan jól jönne már egy újabb verzió az angol változatból, mert egyre több dolgot veszek észre, ami nincs is a fordítandó file-ban...
-
sanzi89
addikt
Köszi! Körbe is néztem, és elég jók ezek az X2-es procik. Ki is néztem magamnak egy Athlon 64X2 4400+-t. Ehhez milyen alaplapot ajánlasz? Semmi nem kell rá, csak vigye az X2-es procikat. Se SATA, se PCIe, se Gigabites lan. Integrált videókártya előny.
A ram mennyire számít? A Boinc kezeli a két magot? 64bittel mit tud kezdeni? Előny, hátrány, mindegy?
Köszi előre is!"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Thrawn
félisten
Ok, szólok egyelőre levlistán semmi nyoma.
-
Thrawn
félisten
Akkor nincs más hátra, várni kell.
C0d3r: Köszi, ez az első 6-os BOINC ami nem dobálja fel a futó projektek grafikus ablakát. Fent is hagyom, remélem nem kavar be semmit.
-
Thrawn
félisten
Elvileg van egy email cím, amit csak egy captcha megfejtésével lehet elérni, oda küldtem be először a fordítást. Miután nem volt reakció, levlistre is elküldtem.
szerk: A fordításban segítek továbbra is
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Akkor ha nem látod leírom, a BOINC induláskor amikor 'körülnéz' kiírja, hogy CUDA devices found. Tudom, ez csak a keretprogram, de akkor is fura
(WCG-hez sajna nincs jelenleg GPU-n is futtatható projekt, és nem is biztos, hogy lesz...)Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
Thrawn
félisten
Ha a fenti linken belépsz és elnavigálsz a magyar fordításhoz, ott találsz egy Könyvtárból ZIP linket, azzal le tudod tölteni mindet. Mindjárt kipróbálom a feltöltést.
szerk: A feltöltés megy, a kliens ezennel 100%-ban 'lefordult'
szerk2: Mégsem fordult le teljesen. A 100%-osban 652 sor van, ami fent volt abban pedig 716.[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Ha jutsz valamire az online fordítással akkor áruld el a nyitját, mert tegnap nem tudtam rájönni. Vagy csak még nincs kész egészen ez a része az oldalnak?
-
Thrawn
félisten
Az nem véletlen, levlisten írtak róla:
As an aside, I’m going to shutdown Pootle for the day.
I’m going to touch each of the PO files and make sure they are UTF-8 files. I’ve found several that say they are, and they turn out not to be. The fix is to run them through notepad and enforce UTF-8 conversion.
I’m sorry for any lost work during this conversion to pootle. It is as new to me as it is to you.Remélem ezután nem lesznek olyan (elvileg jó) fordítások, amiket ellenőrzéskor visszadobál...
-
őstag
Ha már nem tudom szerkeszteni a saját hozzászólásomat, akkor egy kiegészítés, csak így:
A bizonyonytalan fordításokat is átnéztem itthon, azok is javítva, vagy jóváhagyva lettek a fenti verzióban; de a már 'kész' fordításban is rengeteg volt a hiba (mintha még mindig a nagyon régi, rengeteg félreírással tarkított verzióból hozták volna át azokat a részeket). -
Thrawn
félisten
Amit po és mo fájlt belinkeltél azok már az általad javított verziók? Ha lesz egy kis időm letöltöm és segítek a fennmaradt részek fordításában.
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Mindjárt ki is próbálom
Windows 7-hez próbáld ezeket a linkeket, innen le tudtam szedni, és kulcsot is kaptam. Az más kérdés, hogy nem tudom felszenvedni a RAID-re se friss telepítéssel, se upgrade-delDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Moonline.
aktív tag
Torrentről egyszerűbb letölteni mint az M$ oldaláról
Én már felraktam, eddig nagyon tetszik, kíváncis vagyok milyen lesz a végleges....BOINC-ot még nem raktam fel, helyette a folding@home megy, ami se Xp-n, se Vistán nem ment!
Lehet az új driver miatt van, Win 7re már januárit raktam fel[ Szerkesztve ]
-
őstag
További tesztverziók:
-
Thrawn
félisten
Sikeres!
Megnézem fel tudom-e tölteni a fájlokat és felteszem az új BOINC klienst is próbaképpen.
szerk: Én sem tudok feltölteni: Permission denied
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Ehh, a kopipészt átka.
Viszont a linkek jókGersomn: Ha jól tudom akkor a projektek honlapján lehet beállítani a súlyozást. WCG-nél van rá lehetőség, a Spinhenget nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest