Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
A Rosettás csomagokról lőnél nekem egy képet Boinc-ból?
Amúgy gyere WCG-znikem: én nem haszálom a képernyővédő módját Vista-n. Arra figyelj, hogy adatvesztés fordulhat elő ha újraindítod vagy leállítod a géped! Megoldás: Boincból ki kell lépni, majd miután kiírta az adatokat a merevlemezre mehet a kikapcs vagy a restart.
A másik ami erősen javallott, hogy ha lehet de a default könyvtárba legyen feltelepítve (Program Files\Boinc) hanem alahova máshova. Pl. c:\Boinc. Nekem egy másik meghajtón van.
Sajnos ezek a problémák mindaddig fennálnak, amíg meg nem érkezik a 6-os Boinc ami full Vista kompatibilis lesz.[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tomazin
veterán
nekem is volt ilyen,de csak vagy 3 verziónál.próbálj meg 1-2t vagy a rosettásoknál esetleg érdeklődj,h nem érzékeny-e arra a verzióra.amúgy gyere wcgzni
Thrawn: Stabilokat raksz fel?Eddig minden bétát felraktál Ha nem volt 3hétig akkor beleírtál a kódba,és azt felrakattad új bétaként
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest