Új hozzászólás Aktív témák

  • dontibee

    tag

    Sziasztok!

    Egy ideje a topicot olvasom, és túl vagyok pár száz hozzászóláson, de csak kérdeznék mert kicsit szorít az idő...

    Szóval tegnap vettem a LIDL-ben egy ilyen toronyhangfalat éppen 22 222 Ft. Teljes nevén: SilverCrest Bluetooth Speaker Tower 2x10W.
    Hogy miért tettem? A két kisfiamnak egy hét múlva lesz a második szülinapjuk. Egy kerti bulit tartunk nekik, ha az időjárás engedi. "Oda éppen jó lesz" elven javasolta feleségem, hogy vegyünk egy ilyet. Vettem is, gondoltam oda simán vissza lehet vinni ha nem tetszik.
    Most próbálgatás közben kijött, hogy azért nem ártana ha akksis lenne, a kinti használatra. Mert a tervek szerint bent és kint vegyesen lenne használva. Nem kell hogy nagyon hordozható legyen, nem visszük gyalog, vagy biciklivel sehova, de még valószínűleg autóval se.

    Úgyhogy hasonló árban, vagyis inkább olyan 30 - 35 ezerig tudnátok ajánlani valamit? Vagy ha kicsivel többért sokkal jobbat lehet venni, azt a javaslatot is szívesen hallom.
    Olvastam, hogy itt nem preferálják, de én mégis szeretném, ha USB-ről is tudna játszani. Pendrivera menne a gyerekeknek amit ők szoktak hallgatni, és jöhet egymás után, nem akarunk túl sűrűn váltogatni. Emellett nagy valószínűséggel bluetoothon is sokat használnánk, de ha lennem benne FM rádió hallgatási lehetőség is, az nem lenne rossz. Tudom, telefonról online rádió mehetne, de nem korlátlan a telefonjainkon a net, a WIFI pedig nem ér el a kert hátsó részébe, ahol sokat szoktunk lenni.

    Amúgy nekem (meg a gyerekeknek) ez a LIDL-ös cucc is elég lenne hangminőség tekintetében. Szerintem nem szól rosszul, bár kint még nem próbáltam, gyanús hogy ott hamar elveszti az erejét.

    Szóval 30 - 35 ezerért (vagy kicsit többért ha kell) olyan bluetoothos, USB-s MP3-as, akksis, FM rádiós eszközt szeretnék ami itt van néhány napon belül. Hétvégére már használnánk is. És természetesen az árához képest szeretném, hogy szép legyen a hangja.

    Bármilyen ötletet előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák