Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyborg

    őstag

    válasz Cyborg #8646 üzenetére

    Na, tegnapelőtt megjött kollégának a Sony xb32.
    Összenéztem gyorsan a Tribit Maxsound Plussal.
    HÁT, nem voltam lenyűgözve, és akkor finoman fogalmaztam. Gondoltam a majd 1kg, kontra 600g meghozza a különbséget, erre se nem jobb, se nem hangosabb. Sehol nincs feltüntetve, hogy hány Wattos a Sony valójában, nem tudtuk kideríteni a netről se. Eléggé muddy, vagy hogy mondjam, se közép, se magas nincs. A Tribit sokkal szebben, tisztábban szól, és ami a legdurvább, hogy ugyanolyan hangos, mint a Sony. Mély több van a Sonyban, az igaz, de nem annyival, hogy említésre legyen méltó. Az equalizer 3 sávos csak, mély, közép, magas, és ennyi, próbáltam belőle több magasat kicsikarni, ami sikerült is valamennyire, de á végeredmény még így is csalódás volt kicsit.

    Mondanom sem kell, hogy azok után, hogy a Tribitem ennyire partiban van a sonyval, mit vártam a Sondcore motion+-tól. HÁT nem sokat, már előre bántam, hogy megvettem:-)
    Aztán megjött ma hirtelen beállított a futár az Ankerral.
    Már alap beállításon is tisztán szólt, jó mély, szép magasak, aztán finom hangolva még szebb lett a hangja. Max hangerőn se torzít, szépen visszaveszi a mélyből, és sokkal nagyobb hangerőig tudja tartani a mélyet, mint a Sony. Hangerő terén pedig szanaszét veri a sonyt, és persze a Tribitet.
    Egy ennyivel nagyobb hangszórótól ezt vártam, hogy kábé ennyivel fog szebben, és hangosabban szólni.

    Szegény kolléga 32.000ért rendelte, tegnap meg az Alzán le vitték 26.000re az árát.

    Összességében Nekem nem volt nagy csalódás a sony, de miután megjött az Anker, az lett. Az Anker nagyon szuper vásár volt, nagyon boldog vagyok, alázza mindkettőt rendesen,
    és a Tribitre is büszke vagyok, mit kiad abból a pici testből.

    Bocs, hogy mélyről indítottam, és, hogy ilyen hosszú lett, csak közölni akartam a tapasztalataimat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák