Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    Na megjött a Dockin egy 20 percet volt időm hallgatni még csak.

    Teszteltem kicsit, max hangerőn is próbáltam. Teljesen jó a hangja, a hangszóró massziv és minőségi az össze szerelése. Sehol se vacog,recseg,kattog.
    Hangja teljes hangerőn se torzit, a basszusok is teljesen jók. Talán hogy ez az a mélyládás mély hang, nem megy nagyon mélyre. Én nem bántam meg a vásárlást, főleg igy akciósan szállitással sikerült 38500-ért hozzá jutni.
    Méretét meghazudtoló hangzást képest nyujtani, mondhatni már rá hogy hifis hangzása van. Nyilván nem kell tőle elvárni hogy leszólja az 5.1-es házi mozit, de nem is erre készült. Nem véletlen értékelte ezt a hangszórót jól oluv, valóban nagyon jó vétel ezért az árért. Én féltem hogy a szimpla 4.0 bluetooth miatt majd nem lesz a legjobb a hangminőség. Nálam idáig 10/9, azért a maximumot se adom neki.


    Bár igy utolag nem sokat volt a kezembe, de a 2 kg súly azért nem éppen a leghordozhatobb méret.

    Mély hangok terén az Onyx Studio 3 jobban szerepel, az sokkal mélyebre megy közepes hangerőn. Kerestem hol a mély láda, A Dockin mély hangjai is jók, csak más fajta mély nem olyan mélyre megy. Inkább ilyen boomos, hát most hogy ez meg lett majd talán még ha lesz akcióba earfun uboom lehet beruházok arra is. Kéne neki egy kis testvér amit lehet hordozni :D


    [ Szerkesztve ]

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák