Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz kisninja #6751 üzenetére

    Amazon.de vagy Dockin hivatalos oldaláról lehet csak. A Sima D fine fejlesztett verziója, nagyobb akkuval és pár bővített funkcióval. [link]

    (#6756) Cyborg

    A Sony pár szériával ezelőtt sokkal jobban tetszett, ahol még más volt a dizájn például SRS XB 55 stb. A Doss SOUNX XL például a Sony SRS XB77-ről lett másolva, szóval a sony is elment más irányba. Bár manapság a víz és időjárás állóság és a kompakt méret a divat. Csak szimplán az itt a gond hogy például a régebbi JBL-ek is teljesen kikoptak. Haveromnak volt egy Charge 2+ se alkatrész nincs hozzá a javításhoz, és ő azt 55E forintért vette anno. Most meg egy kalap szemét, persze lehet bele rakni azonos méretű kínai hangszórót de a hangzása már nem lesz ugyan az. Mai üzlet model vegyél újat, a régit meg dobd a szemétbe ha már nem működik. Úgy látszik a Sony is elmegy ebbe az irányba, mert ők is minden évbe frissítik a modeleket. Nyilván tudják a fő vásárló célja ezeknek a hangszóróknak fiatalok, akiknek a gazdag szülő megveszi.

    A JBL hangszórókat tudtommal a Low Freqvency mód küldi a halálba teljes hangerőn, spanom akinek Charge 2+ volt ez a módot és a teljes hangerőt egy basstestel vegyítette ki is lőtte vele a hangszórókat. Egy dobozba áll lassan 3 éve szétszedve.

    Szerintem ha magyar rendelés mind Sonyt mint a JBL-t úgy éri meg legjobban venni hogy bővített garancia, nem éri meg házilag szenvedni a javítással főleg úgy hogy a hangzás se volna ugyan az a javítás után.
    Valami 4-5E forintért vehet az ember 3-4 év plusz garanciát, szóval vészhelyzet esetére jól jön ez.

    [ Szerkesztve ]

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák