Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyborg

    őstag

    válasz Ati1979 #6729 üzenetére

    Szerintem ami 3ad annyi pénzért véleményesen közel van a Vifahoz, az igenis k.jó. Konkrétan odavolt a hangjától Oluv, és konkrétan melléteszi a Stockholmnak is, és ott próbálgatja össze a Stockholm hangzásával is, nézd csak meg.
    Nyilván nem fogunk ezen összeveszni, én egy komolyabb cuccot se hallottam még élőben. Nem hallgatok jazzt, meg ilyen muzikálisabb darabokat se, és hangmérnök sem vagyok, világ életemben az ár-érték arányt kerestem, így Nekem megfelelne bármelyik Marshall. Persze a fejhallgatóm se 50ezer volt, így félrevezethetett az is, de amit én hallottam, meg amit Oluv mondott róla, miközben hallgatta, az engem meggyőzött.
    Közben meg simán lehet, hogy nekem vmi sima party hangszóró kellene, mert úgyis rádiót, meg populárisabb zenét szoktam hallgatni, felesleges.
    Erre a minirig 3ra ránézek, ez már tényleg a pöcsköszörű kategória, kíváncsi vagyok, hogyan hozza bármilyen komolyabb cucc szintjét.
    Mondjuk te mit vennél 200ig, pop zenére, nem szimfónikusra. Mély is legyen, ha kell, David Guetta is adja rajta, ne csak Mozart? :)

Új hozzászólás Aktív témák