Új hozzászólás Aktív témák

  • kesztió

    aktív tag

    válasz Joshi #13337 üzenetére

    Sajnos, egy hete már ezt zongorázom. Szoftverfejlesztő mérnök vagyok civilben, tehát van már némi gyakorlatom abban, hogyan lehet megbogarászni egy kütyüt, ha nem pont azt csinálja, amit kellene.
    Amúgy valóban volt egy beállítás, ami pofára pont úgy nézett ki, ugyanis a Sony elvileg tudná az AAC-t, sőt az LDAC-t is, a hangfalak viszont csak a sima SBC-t támogatják (igaz, ezt legalább tudják 320 kbps-en is). Tehát logikusnak tűnt, hogy az LDAC/SBC letiltásával talán javulhat a dolog, de sajnos nem jött össze. Maga a párosítás nagyon sima és zökkenőmentes.

    A hangfalak meglepően jól szólnak, az áruk (és az SBC) ellenére is. Én a nagyon magasakat már nem hallom olyan jól, de direkt megkértem egy zenész havert, hogy hallgasson bele. Ő feltett valami lehetetlen orgonafúgát, olyan dinamikával, hogy csak kapkodtam a fejem, és azt állítja, hogy az én cuccomon olyan dolgokat hallott meg a műben, amiket eddig észre sem vett. :D Tehát, legalábbis kifejezetten jó, ha a kiváló jelző nem is tevődik fel ebben a kategóriában. De ezt más tesztelők is megerősítik, rosszat még nem olvastam róla.

    Bug és debug fia vagyok én

Új hozzászólás Aktív témák