-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Igen, köszi végül meglett a kill.Megkerestem hozzá a zene dobozt is.Sajna csak hét végén leszek ps közelben .Egyre jobban tetszik ez a fajta játék. Plusz világ életemben pc-s voltam az irányítást is szokni kell. Kivéve amikor sárga kártyás gépek voltak, de az régen volt sokan már nem is hallottak róluk.
-
v450
tag
Hol lehet megnézni hogy mennyien játszanak?
-
Kvelstadt
veterán
Nem arról volt szó hogy becseréled az összes játékod (Már mindenki ismeri a listát) és megveszed használtan?
Mer az oké hogy a maffiát megveszed de ezt meg szerezd meg a használt játékaidból.(#652) v450
Ezt hogy érted? Platformonként, összesen, adott pillanatban vagy hogy?[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
-
melega
őstag
Lecseréltem a Mafia 3 előrendelését az Uncharted 4-re, és Bloodbornerra 22 000 Ft lesz összesen. Csütörtökön jönnek.
Majd a Bloodborneba ha elakadok kérek segítséget. -
Adam_Shepard
addikt
mi ez itt? UC4 meg Mafia a Bloodborne topikban??? Élménytábor???
.
-
japunk
aktív tag
Szevasztok srácok!
Tegnap legyűrtem Romot, van mód rá hogy ezután öljem meg Darkbeast Paarlt? Előtte próbálkoztam vele de még nagyon kis csicska voltam hozzá.
The owls are not what they seem.
-
japunk
aktív tag
Ez eddig oké, Henryket eddig is megidéztem de képtelen voltam megölni azt a %@$!!+"-ot! Áram védettség megvan. Főleg arra irányult a kérdésem, hogy ezután is megtalálom-e őt? Ugye Rom után inaktív lesz a Hypogean Gaol lámpa, valahogy vissza lehet oda térni? Vagy csak szimplán ölessem meg magam megint egy snatcherrel aztán ott vagyok?
-
Djuree
félisten
válasz Rigormortiis #671 üzenetére
ott még egyszerű amygdala. majd a chaliceben.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
japunk
aktív tag
Nyugi sracok, kepben vagyok mindennel. Az a kocsog frenzy...
-
Djuree
félisten
válasz Rigormortiis #675 üzenetére
ott nincs npc. nekem első végigjátszásban elsőre meglett, annyi h alatta kell lenni végig és a farkát csapkodni, sok hp-ja van de úgy nem tud sebezni, esetleg néha egyet-egyet. ha taktikázol úgy szarabb...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kvelstadt
veterán
Nem is csak a frenzy. Mocsár méreg, óriások, hunter-ek, sinister... összegyűjzöttek egy csokorba dolgokat amelyek külön is veszéjesek ráadásul biztonságos hely már nemnagyon fért ebbe a csokorba.
De majd nightmare of mensis felülmúlja ezt is."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
pomk
őstag
-
Djuree
félisten
frenzy resistes ruhák meg rúnák kellenek oda, meg van valami itóka amit inventoryból meg lehet inni és egyből leviszi a csíkot, nem jut eszembe a neve. idegesítő egy hely...
-
japunk
aktív tag
Engem tegnap ugy felhuzott Yahargul a sok szemet bell maidennel, hogy inkabb beraktam a Dark Souls 2-ot piheneskepp.
-
Kvelstadt
veterán
-
Preda
aktív tag
Na ismét sikerült két bosst megölni. A blood starved Beast-el megkínlódtam.Volt vagy 20 try. Nagy nehezen csak leütöttem. Aztán valahogy ráakadtam Vicar Ameliara is.Az meg nagyon könnyű lett. Másodikra meglett. Beast vid
Amelia vid
Igaz , hogy Amelianal véletlen megidéztem Henriettet is.Vicces mert pont így hívják az asszonyt.Másnak is ilyen könnyen ment Amelia? Pedig féltem tőle. -
Kvelstadt
veterán
A bsb-nél ott haltam sokszor hogy a vége felé bemérgezett és nem tudtam bevenni az ellenszert.
Azóta meg chslic-be már rengeteget megöltem parry-vel.
Ameliaval is megszenvedtem.
Nehezen indult a játék hiába ds-féle játék. Szokni kellett a mozgást meg mindent amiben kicsit is eltér a ds-től.Ja. Nekem meg az jött le hogy amelia-nak hívják.
[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
melega
őstag
Igazatok volt a Bloodborneba a főellenségek még gyorsabbak, agresszívabbak erősebbek, mint a Dark Soulsba.
Az első boss fight nem megy, és az a baj hogyha elhasználom az estusaimat és meghalok akkor Yarnam központjából kell eljutni oda, mert hamarabb nincs mentésem. Alig fogy az élete a bossnak.A másik hogy offline játszok, mert nem bírja azt a netünk hogy apukám dolgozik rajta egész nap én meg online játszok lefagyna állandóan a net, és újra kelle indítani a routert, és a modemet.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
olvass leírást a neten hozzá. melyik neked az első? azt a nagy szörnyet nem muszáj megölni, ráér később, nekem se ment. gascogne papa ez első igazi asszem. ahhoz meg van trükk, néz videókat.
-
Kvelstadt
veterán
Jaja a bb-be nincs olyan gyakran mentési pont.
A második vag a cleric beast után lesz vagy gaszkon atya után. De a beast-essel nem vagy sokkal előrébb mert utána zsákutca vagy.
Talán onnan közelebb van gaszkon bossfight de nem biztos. Nem emlékszem.
Én mondtam neked hogy csak bizonyos szemszögből nézve könnyebb mont a ds de ez sem azt jelenti hogy könnyű.
Jobb a dodge (nekem jobban tetszik) de cserébe agresszívabb is a játék azaz itt a ds-es gurulgatás nem sokat érne.
Ha nem tanulod meg, nem veszed fel ennek a játéknak a ritmusát akkor leszel még bajba mert ezek nem a legnehezebb bossok de még a pályán sem itt vsnnak a legdutvább ellenfelek."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Preda
aktív tag
válasz Kvelstadt #691 üzenetére
A cleric beast-et azért jó előbb megölni mert, közelebb van Gascone hoz.Jobbra le a hídnál utána át a házon megint jobbra, majd a két behemoton túl, le a lifttel onnan ballra keresztül a csőcseléken majd fel a lépcsőn.
Tegnap este mellett a Witch of hemwick is.Első próbára.Nem néztem végigjátszást gyanús is volt a nagy tér.Itt a video.
Most a forgotten woods bossnál vagyok.Ezek is aranyosak. -
Preda
aktív tag
Megvan a Shadow of Yarnham is trükkös csávók ezek.
Pont 20 potit használtam el asszem.
Lassan kezdek ráérezni , hogy kell játszani a bloodbornet. -
melega
őstag
Túljutottam az első főellenségen a Bloodborneban, még van egy csomó a hídon a madárembert elgyőztem 20 estus flashből 2 maradt.
-
melega
őstag
krik hammert nem engedi használni a játék 3000 lélekért vettem.
Ezt írja: Cannot equip as item's attribute requirments not metLehet hogy laikusat kérdezek, de miért írja, és miért nem használhatom még a kalapácsot?
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
mert vmilyen tulajdonságod nem elég hozzá. de írja miből mennyi kell, meg tudod nézni, vagy a gugli a barátod. de jó lenne ha nem kérdeznél meg minden szart hanem megpróbálnál magad utánanézni, hamarabb meglennél és nem basznád fel a fél fórumot idegileg....bocs de muszáj volt. no offense.
-
pomk
őstag
Amygdala pipa, most a Mikulással küzdök.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest