Új hozzászólás Aktív témák
-
matyasb
csendes tag
válasz kbyte1024 #106 üzenetére
Nézd, el is tűntek hozzászólásai. Mindenesetre mindenki mást ért egy kicsit a szavakon.
Empatikusan azért én bele tudom érezni ebbe a "belépőszint" megfogalmazásba a "ár/érték bajnok" és "flagship killer" értelmezéseket mindegyik szegmensre nézve. Így már máris emészthető, hogy mit érthet belépőszint alatt. -
matyasb
csendes tag
válasz Graphics #116 üzenetére
@W.Wilson & @Graphics:
Speciel én is F3-ról váltok 3 év után. Kb. 4 évente szoktam váltani, de:
Az akku már csak 92% (néha napközbeni töltés is szükséges).
Az OS update úgy néz ki befagyott 13-nál, ami igazából nem is lenne nagy gond.
Viszont vélhetően a sec update se sokáig fog tartani már.
Az F4 -re F5 -re váltás még nem tűnt logikus lépésnek,
de a fentiek miatt az F6-már költségvetésileg mérlegelhető volt, és belefért. -
matyasb
csendes tag
Gyerekek én már több napja használom, de F3 után nem túl erős előrelépés egyenlőre az F3 után. Egyenlőre. Pár év múlva nagy lesz a difi, de jelenleg az F3-am 92%-os akksiját nem körözi le utcahosszal, mint ahogy vártam. Nagyobb van benne, újabb van benne, fejlettebb is a gazdálkodás, de annyival többet kell dolgozzon alapfelhasználással is, hogy meg is eszi a magáét. Az okos AOD viszont csak akkor fut, ha nagy fényerővel látja az arcod. Különben lekapcsol. És ezen még a fejlesztői optimalizálás kikapcsolás se segít. Miért merik ezt AOD-nak hívni nem tudom, de lehet igazuk van, és nekem kellene átszoknom a kisebb lábnyomra. Ettől függetlenül, ha valaki tud trükköt a a PRO verzió vásárlásán felül, akkor ne rejtse magában! Szebb a képe, szebbek a képei, gyorsabb, okosabb, könnyebb, kisebb. Viszont az AI expand képeknél ismeri a három lábú embert. Szóval jó, jó, de lehet, hogy inkább 3 év helyett 4 évet kellett volna várnom és megvenni az LTPO-s F7-et. Proximity-t nem teszteltem túl sokat, de gondom nem volt egy hívásnál sem vele.
-
matyasb
csendes tag
F6 és F3 éjszakai mód difi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest