- Mozilla Firefox
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Windows 7
- ASUS routerek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- DIGI kábel TV
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI internet
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
McClane
aktív tag
válasz kurkoaligi #6499 üzenetére
Az utorrent is tud ilyet.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz kurkoaligi #6499 üzenetére
Mindegyik tud ilyet. Windows alatt csinálj neki egy parancsikont a start menü / indítópult mappába, oszt' kész.
-
syler
aktív tag
válasz sfdrakex #6498 üzenetére
Hát olyan ismerősön nincs akinek lenne meghívója Ezért is kérdeztem az sms dolgot. De lényegtelen igazából tényleg fent vagyok vagy 10 oldalon, ha meg egyszer akad aszfalt akkor regizek. Arányt nem olyan nehéz tartanom, ezzel a digi 80/25-tel Meg igazából én keveset töltök le inkább fel. Minimum arányom 13 ennél csak mindenhol több, a legjobbam pedig 184
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem van, hogy ncore-n ha frissítek, mindig kijön az ff-ben egy üzi, hogy újra küldés. Ezt nem lehet valahogy megszüntetni?
-
syler
aktív tag
válasz Tele von Zsinór #6512 üzenetére
Bármikor amikor nyomok azt csinálja. Most pl feltöltés miatt frissítettem és akkor is csinálta.
fradi: flashplayertől van? Most nem raktam fel semmit sem direkt
-
syler
aktív tag
válasz Tele von Zsinór #6514 üzenetére
Mindig amikor frissítek. Ha csak akkor lenne amit írtál másodiknak, akkor nem érdekelne, de így kicsit idegesít. Bár most egy darabig nem fog idegesíteni, mert megy garba a ram-om
-
Attis86
csendes tag
sziasztok szeretném megtudni hogy a BeLoad-al mi lehet. ha valaki tud valamit az írjon
köszi -
Tosee
őstag
-
Attis86
csendes tag
valami szabályról beszéltek a fórumon hogy nem felelt meg. de azota sem találtam meg a fórumot bárhogy is keresetem rá.
-
Attis86
csendes tag
Technikai Szünet. Alkatrészt várunk a géphez. A héten vagy jövőhéten talán ismét megyünk. itt a válasz
-
addikt
Sziasztok! Ha épp töltők valamit torrentel, lehet valahogy korlátozni a peereket, hogy csak egy bizonyos peer-től töltsem? µTorrent 1.8.5 kliens használok. Köszi!
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
cbrfireblade
aktív tag
Hello!
majomparádéra kaptam egy meghívót, de a kiküldött linkre ha klikkelek, akkor az jön be hogy
"A max felhasználó létszámot (62,000) elértük. Az inaktiv felhasználókat folyamatosan töröljük, nézz vissza később..."
Most , hogy van ez?Ha kiküldenek egy meghívót, akkor nincs fenntartva a hely annak aki regelni fog?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz cbrfireblade #6524 üzenetére
Ezekszerint nincs, elég hülye megoldás, bár gondolom mivel folyamatos a törlés lehet holnap már be is jutsz.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
ballington
addikt
Hello,
xp-ről áttérnék win7-re.
Az a kérdésem, hogyan tudom átvinni a torrenteket win7 alatti utorrentre az xp alattiból, hogy tovább tudjak seedelni?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz ballington #6527 üzenetére
Fileket maiket töltesz fel gondolom másik meghajton tartod. Ha a .torrent fileket megtartod mikor elinditod a torrentet akor azokkal ujra betudod tenni a fileket a torrent kliensbe, persze megadod neki ujra hoyg honnan töltsön fel és menni fog. Ha nem akkor a c/doc&settings/neved/app datában megtalálod a utorrent mappát azt másold el oda amit nem fogdsz formázni majd ha fent van a win7 akor a c/users/neved/app datába másold vissza igy minden beállítása megmarad a utorrentnek.
-
CallaoW
tag
Sziasztok,
van egy kisebb bosszantó gondom.
utorrent 1.8.5. öst használok,de folyamatosan eljátsza egy ideje,hogy függetlenül
a seed/lech arányoktól,több percig nem csinál semmit,majd egyszercsak elindul.Van esetleg valakinek ötlete mi miatt lehet,illetve arra hogy hogyan orvosolandó?
-
ballington
addikt
válasz sfdrakex #6528 üzenetére
na ez volt az egyik kérdésem, hogy mi van, ha külön nem mentem le a .torrent filet, hanem amikor csak arra nyomok, hogy megnyitás, akkor hova teszi a .torrent fájlokat. Köszi.
Szóval megvannak a .torrent file-k, hozzáadom ezeket a win 7 alatti utorrentben. Ugye itt kéri, hova akarom menteni, ilyenkor gondolom azt a helyet kell megadnom, ahova eredetileg lementettem.
Viszont a tracker honnan tudja majd, hogy mennyit töltöttem fel?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz ballington #6530 üzenetére
Azt ne ma tracker tudja mennyit szedtél le, hanem a file annyira van csak lementve, szóval abból látszik. Ha ujra inditod elindul megnézi hol járt onnan folytatja.
-
gdevil
aktív tag
Sziasztok!
Régóta torrentezek az utorrenttel. Mostanában viszont "csinál" egy kis gondot. A torrent rendesen megy, megvan a sebessége is, de ahogy "beindul a torrent" a web-böngészés használhatatlanul lelassul. Ez akkor is így van, amikor mondjuk csak 2-3kb-el töltök, meg tőlem is csak max 10k-val töltenek. Tehát mindegy, hogy a torrent-forgalom milyen sebességen megy. Már próbálkoztam több utorrent verzióval is, mindegyikkel, a legújabbal is ilyen. Szinte fullra lefogja a netezési sebességet.
Ami van: XP,Speedtouch hgw(routeres modem), kerio firewall, nod32.
Korábban ez a kombó tökéletesen ment. Csak újabban szívat így. Így az összes letöltést éjszakára hagyom, hisz olyankor nem netezgetünk a gépen. Egyszerre a kettő rémálom.Valakinek lenne ötlete erre?
Kösz,srácok.... -
sfdrakex
nagyúr
Takarítsd le teljesen a utorrentet c/doc and settings/neved/appdatából is win7/vista esetén users/neved/appdata. Tedd fel újra és próbáld akkor, és nézzd meg esetleg hogy a procit és a meoriát lezabálja e a utorrent, ha igen nem ártana átnézni a égpet vírusok után.
-
ballington
addikt
válasz sfdrakex #6531 üzenetére
behoztam az egyik .torrent filet. Megadtam hova mentettem a filmet. De nem úgy néz ki, mintha tudná, mennyi volt az arányom. Szóval 0 jelenleg, de nem annyi volt, hanem több mint 1.
Szóval nem értem.[ Szerkesztve ]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz ballington #6536 üzenetére
Jaa te az arányodra voltál kiváncsi? Azt elfelejti a torrent kliens de az tök mind1 nem? Az oldal tudja hoyg mennyit töltöttél fel nem a kliensből nézi ki. Azt ha ujra inditod a gépet se tudja a torrent oldal hogy előző nap miből mennyi ment fel.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz ballington #6538 üzenetére
pontosan, majd hasheli, azaz ellenőrzi mennyire van meg a fájl ha teljesen akkor elmegy 100%ig és beállsz seedernek.
-
_ak_
addikt
Az új 2-es utorrentből tényleg kihagyták azt az opciót ami megakadályozza azt, h letöltés közben elaludjon a gép vagy csak én nem találom?
A sleep időzítőt simán kikapcsoltam a winben, de ma reggelre pl az fogadott, h a win sikeresen telepítette az frissítéseket.
Let's begin, de gozaimasu!
-
sfdrakex
nagyúr
Miköze a windows frissitéseknek ahhoz hogy fut a utorrent ? Mondjuk én az 1.8.5 öst hazsnálom ebben se látok olyat hoyg lehetne kapcsolni hagyja e sleepbe meni a gépet, ha a winben kilövöd a sleep lehetőségét az energia gazdálkosádban akkor nem fog sleepbe menn ia gép, a frissitéseket meg akkor tölti le amikorra állitod de annak nincs köze a torrenthez vagy az alváshoz.
-
_ak_
addikt
válasz sfdrakex #6541 üzenetére
Abban biztos vagyok, h létezett ez az opció, h amennyiben van aktív torrent, akkor a gép nem alszik el, még ha a winben be is volt állítva egy időzítő. Mint írtam, ki is kapcsoltam a sleep időzítőt, de ez nem a legstílusosabb megoldás, hisz van amikor tényleg jól jön, h 30p inaktivitás után pihizzen.
Az updates szitut meg én sem értem, mert bár csak 4-5 éve torrentezem, ilyen eddig soha nem fordult elő, h letöltés közben a win feltelepítette a frissítéseket és magától restartolt. Be van kapcsolva, h magától telepítse a frissítéseket és tényleg hajnali 3-ra van alapból állítva, de eddig, ha fel is rakta azokat, akkor is csak kiírta, h restartolni kéne. Most úgy tűnik, h nyomta is a force restartot.
Let's begin, de gozaimasu!
-
sfdrakex
nagyúr
Kiirja hogy restartolni kéne miután települtek a frissitések, és ha nem nyomsz semmit restartol is mindig, persze csak amelyik frissités kéri, ennek köze nincs a torrenthez. Amelyik frissités nem kér restartot ott persze hogy nem indul újra, viszotn ami kéri és nem vagy ott hogy nyomjál elhalasztást az újra inditja a gépet. Alvó állapotot meg mindig kilövöm mivel a torrent miatt megy a gép sokat, ha nem megy a torrent akkor minek menjen a gép feleslegesen, olyankor kikapcsolom
-
Nicola82
csendes tag
Sziasztok!
Segítségét szeretném kérni egy hozzáértő embernek.
Feltettem a laptopomra windows 7-et, idáig tökéletesen működött a torrent letöltés a gépemen, amióta windows 7-et használok ahogy elindítom a letöltést utorrent klienssel, azonnal bontja a kapcsolatot. A legfrisseb utorrent verziót használom, biztos nem a kilenssel van a baj, mert 1-2 ismerősöm ugyan ezt használja ugyan ilyen operációs rendszerrel és náluk működik.
Köszi a segítséget! -
virkir
veterán
Ha valakinek kéne meghívó az emberszabásúakhoz iziben írjon privit mert most aktív és van egy feleslegben.
Cserébe nem lenne baj egy a sorozatokhoz."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
syler
aktív tag
-
beran
tag
Üdv.
Lenne egy olyan gondom,mostanában az új utorrenteknél,ha benyomom a feltöltést,akár mennyire korlátozom be ( a max feltöltés töredékére )akkor sem lehet melette böngészni.
Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest