Új hozzászólás Aktív témák

  • syl5

    őstag

    Sziasztok!

    Elolvastam az első hozzászólásokat, de nem nagyon segített.
    Segítsetek nekem legyetek szívesek!

    Először is elmondom a tényeket:
    - UPC 30/3 Mbit-es net
    - utorrent 1.8.3 stabil, titkosítás engedve
    - win xp sp3
    - router mögül netezek
    - a szoftveres, és a router tűzfalánál is meg van nyitva egy port a torrentnek
    - cfosspeed-et feltettem, nem állítom rajta semmit, és ha jobb klikkel ráklikkelek, akkor azt írja ki, hogy "A driver nincs betöltve!" ---- ezzel gondolom vmi baj van...vagy nem? Nem kell az alapbeállítáokat át állítani?

    Problémák:
    - Azt vettem észre, hogy letöltésnél nem tudok kapcsolódni csak a peer-ek 1/4, 1/5-hez. Ez ugye nem annyira vészes, ha van vagy 800-1000 seeder, mert akkor 3,4 Mbyte/s körül simán tudok tölteni, de ha nincs csak mondjuk 200-300 seeder, akkor már rögtön nem tudok csak kb 400 -600 Kb/s-el tölteni.
    - Miközben megy a letöltés, a feltöltésem is megy kb ugyanolyan minőségben mint a letöltés (tehát sok peer esetén jobban, kevesebb esetén rosszabban); de miután letöltött a cucc a feltöltés szinte teljesen megáll.
    - Egy idő után, miután befejeződött a letöltés, a feltöltésem teljesen megáll, nem tudok egyetlen kapcsolatot sem létesíteni. Tehát most is seed-elnék egy torrentet, ahol 600 seeder és 500 leecher van, és én 0-hoz kapcsolódok, pedig nyitott portom van, a Port Checker is zöld, titkosítás engedélyezve.
    - Most a cfosspeed telepítése után egyébként megugrott egy kicsit a feltöltés 50-60 kb/s között töltök fel, de csak olyan torrenteket, ahol van vagy 5-6 leecher, és ott is csak 1-2 -vel van kapcsolatom

    SZóval ez van, tudom, hogy a UPC korlátozza a p2p forgalmat, dehát annyira, hogy a feltöltés egyáltalán nem is megy...
    Még a letöltés nem is zavarna annyira, ha találnék vmi jó megoldást a seed-elésre, mert a letöltésre találtam egy jó megoldást, a deluge-ot, amivel full sávszélességgel tudok letölteni, de fel azzal sem megy, nem beszélve arról, hogy gyakorlatilag kinyírja a netem, és a gépem is egyben..

    Szal mi tévő legyek? Valamint deluge-ot nem lehet valahogy "meggyorsítani"? (a gépem elég kell, hogy legyen neki: amd athlon 64 x2 dual core 1,71 Ghz, 2 gb ram)

    Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Új hozzászólás Aktív témák