Új hozzászólás Aktív témák
-
Chandler
senior tag
válasz Tele von Zsinór #1351 üzenetére
Nem ér semmit...
-
tzscske
tag
válasz Chandler #1350 üzenetére
Annyiért nem fogsz találni embert!
Feléért már elgondolkodik az ember,de úgy is lasszóval kell kapkodni az usereket,hogy ne egyedül legyél a szervereden.Sajnos hosszútávon nehéz megtartani az ügyfeleket,mert aki feltöltő az csinál magának szervert, aki meg csak arányt akar az 1 hónap alatt megcsinálja aztán talán fél év múlva megint jelentkezik,hogy még egy hónapra jönne. -
Daweee
őstag
Hello
Nektek megy az "ex végtelen", "enn-mag" tracker? nekem pár órája nem jön be, és az ott futtatott torrentek is leálltak -
rii
nagyúr
miért hogy RARban van fent minden film????
ha seedelni akarom, akkor RAban is meg kell tatrani, ha meg nézni is, akkro ki kell tö,öríteni, szal 2x annyi hely.
hibajav miatt, vagy miért? ha gy rar bekrepál, akor csak azt kell ujratleötlteni?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
néha job szakítani a régmúlt dolgaval .... pláne ha ,már értelmetlen is ..... nem akarom elmondai, minek gondolom ezt a RAR-os dolgot .... mert úgyse érdekel senkit, és foganattja sem lenne ..... vagy 10 filmet szedtem le a héten, ind RARollva van ....
-
(Kolombusz)
veterán
A proxy tulajdonképpen mire jó torrentnél?
Bitcometet használok.
Mivel a szolgáltatónál belső hálón vagyok, ezért sajnos passziv is. Ez megadja a végső döfést a fantasztikus 16kb/sec-es feltöltésemnek. -
icons
addikt
utorrent: Általános / Átvitel / Kárbaveszett: 8,50MB (2hash hiba). Ez mit jelent?
És ha vmit elkezdtem szedni egyszerre két helyről (ugyanazt, pontosan), és egy a célmappa, akkor az egyiknél ugye azt szedi, amit a másik nem szed? (csak mert az egyik 1,2%nál van, a másik 4,4%nél, és remélem nem akarják ugyanazt szedni) Mondjuk gondolom nem, hiszen akkor 2* lenne meg, de azért érdekle, hogy ugye így minden rendben lesz? -
Tele von Zsinór
őstag
válasz (Kolombusz) #1361 üzenetére
Amennyire tudom, csak a trackerhez kapcsolódáskor használja.
-
Tele von Zsinór
őstag
Annyit tesz, hogy volt 2 hash hibád, illetve 8.50MB feleslegesen letöltött adatod. Részben a hashhibák miatt, de a méret alapján gyanús, hogy volt olyan csomag, amit 2 embertől is letöltött.
Mindkettő letölti az egészet, nem tudnak egymásról, egyszerűen felülírják azt, amit a másik leszedett. Egyszerre csak az egyiket futtasd, vagy jelöld ki úgy a fileokat, hogy ne legyen átfedés. -
chungee
addikt
Milyen érdekes, amikor pubolok. Sok leecher között az amerikai leecher-nek töltöm fel a legerősebben és fordítva is. És a sok magyarnak ill. európai országúaknak pedig nem De ezt állandóan. Szolgáltató függő? Vagy mi a rák?
-
rii
nagyúr
pofám leszakad, ami a majmno emg a CS3 18gigás anyagával.
6-an mnár lehúzták, de basznak maradni.
tegnap még 2 seeder volt, ma már csak 1.mivan?
nem akarnak ezek feltölteni?
máskor meg az a baja mindekninek, hogy nincs, amit fel tudna nyomni .....nem sírnék, ha nem 8w-t írna a ki a utorrent, meg nem 1,5kbyte-al csorogna
hétfőn bemegyek melóhelyre, oszt leszedem egy nyílt külföldi oldalról, remenyeim szerint. itthon már nincs rá hdd kapacitásom arra is.
be kellene vezetni, hogy aki nem tölti vissza 50%-ig vagy valami ilyesmi, azt BAN
mint ahogy van is egy ilyen oldal.piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
icons
addikt
válasz Tele von Zsinór #1364 üzenetére
Értem. Azt hittem van olyan okos, hogy meg tudja ezt rendesen oldani...
-
rii
nagyúr
És az nem lenne jó módszer, amit egy helyen láttam már, hogy ha valaki nem seedelte vissza adott százalékig, akkor nemtudom-mitörtént-már ...
ja persze, értem, jogos, hogy így a seedelésre vannak kényszerítve az egyének, csak akkor még arra is rá votlak szorítva, hogy a letöltöttet tovább seedljék egy ideig, nem pedig letölik, és pattannak is ....
-
icons
addikt
Meg lehet azt oldani, hogy egy másik felhasználó elindítja a utorrentet, akkor az ugyanazokból az adatokból dolgozzon, mint az én felhasználóm?
Ergó ne kelljen az elején berakni minden torrentet + a tracker ott is frissüljön? -
tzscske
tag
Szerintem nem nagyon.
Mi lenne az értelme ennek?2 helyről ugyanazt futtatni?Hogy gondolod?Berakod otthon a torrentet amit akarsz és az megjelenjen a másik gépen is és ott is szedje?
Vagy ugyanazon a gépen,csak másik felhasználónévvel,ha belépsz folytatódjon ugyanúgy a töltés?
Utóbbira ha minden igaz akkor az a megoldás,hogy ahol az utorrent van ott létrehozol az első futtatás előtt egy settings.dat filet és akkor oda fogja beírni a beállításokat és oda raktározza a .torrent fileokat.Eredetileg adoc&sett/usernév/application data/utorrent alát teszi.
Ez nem 100%,de minta itt olvastam volna ebben a topicban. Még nem próbáltam! -
rii
nagyúr
válasz tzscske #1376 üzenetére
igen ez igaz ..... ha ilyen szabály lenne, akkor átgondolmám erősen, hogy mennyit is leechelhetek.
és ráadásul, egy régebbi problémára visszautlava, még ha ott is vagyok ,de vannak naálm jobb seedelek, leecherek, jobb netes kapcoslattal rendelkezők, akkor tőlem nem is megy az anyag abszolút, hanem csak aszisztálok.
-
snecy
senior tag
Azt mondják hasznos ez a formátum amiatt, mert a kisebb méretű állományok esetében hatékonyabb a seedelés. (Legalábbis egy darab, de nagyobb állományhoz képest). Hogy ez konkrétan így van-e nem tudom, de talán az lehet a magyarázat hogy a peerekhez a film más-más szeletei jutnak el, így akkor is tudsz tölteni mondjuk egy 40%-nál állótol, amikor te már 80%-on vagy.
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
ngabor2
nagyúr
a torrent felépítését ismerve hótmindegy, hogy egy file, vagy 251 file van egy torrentfile-ban (értsd jól, természetesen nem magában a torrentfile-ban), mivel a szeletek mérete azonos (az utolsót leszámítva), a létrehozott file-ok meg megintcsak az oprendszerre tartoznak, ugyan úgy létre tudja a szeleteket hozni akár 1, akár 28 file-ból...
-
rii
nagyúr
válasz tzscske #1384 üzenetére
[OFF]töröltem
mert nekem nem is jött a torrent
meg tőlem nem is húzta senkiaki utánam kezdte el tölteni ,az is beelőzött UPLOAD-ban
ha menne tőlem felfele, benthagytam volna még azt a 14%-os letöltösségűt is[/OFF]
-
chungee
addikt
Tök szemétség van a Sötéten. Nagy nehezen seed-eltem, hogy legyen meghívóm. Erre meg ígényelni kell.
-
ngabor2
nagyúr
-
chungee
addikt
feliratok.hu egyik linkje sem működik nektek műxik?
-
csibor
addikt
Crc hiba hogyan jön létre,egy halom film ami ilyen,igaz külső hdd-re ment a utorrent.Esetleg ez lehet a baj?
-
snecy
senior tag
Ha CRC hibát tapasztalsz, akkor próbáld meg ne sima WinRar kitömörítéssel, hanem TotalCommanderrel kicsomagolni. Nálam az esetek nagyrészében így szépen kicsomagolta, és nem is volt hibás az állomány.
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
-
Winner_hun
titán
Előre szólok, aki a m00bs nevű oldalon fent van és velem kapcsolatban kapott körüzenetet (elvileg mindenki) ne higgye el, az egész hazugság, hogy miért is, arról hamarosan egy igen kimerítő és valós dolgokkal alátámasztott írással fogok előrukkolni. Az oldal adminja be lehet szarva, van is miért neki
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Thrawn
félisten
válasz Winner_hun #1399 üzenetére
Én nem kaptam Elküldöd?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest