- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
-
ielektros
senior tag
válasz kikihun #7074 üzenetére
Bakker. Hallod en meg 3-kor skype-on visitottam Bp.-i haverral karoltve. A vodka majdnem ures, a rekesz ures. Megettem az osszes olivat a hutobol, megzabaltam a maradek kecskesajtot paradicsommal Ezt csak a nyomokbol latom amit elkellett takaritanom a muhelybol ma "reggel" Azt meg nem vagom, hogy a mustarral mit csinaltam, de valamit tuti mert a deszkan is volt belole, a kes is mustaros volt. Lehet ez mar talany marad
[ Szerkesztve ]
-
kikihun
csendes tag
Utána itt is elfogyott a maradék Jager
Vennem is kell megint[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ielektros #7075 üzenetére
"Azt meg nem vagom, hogy a mustarral mit csinaltam, de valamit tuti mert a deszkan is volt belole, a kes is mustaros volt. Lehet ez mar talany marad "
Azért majd óvatosan told le a gatyád...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
kikihun
csendes tag
Azannyátnekijena, itt a refurbished bga [link]
-
genai
csendes tag
Sziasztok.
Van nálam egy F.S. Amilo A1650G laptop, ami induláskor ezt írja ki: SYSTEM CONFIGURATION DATA UPDATE ERROR
Resource Conflict - PCI on Motherboard
A biosban lát mindent, de nem lehet rá rendszert telepíteni, mert mikor a telepítő nem jut el odáig, hogy lássa a winchestert, egyszerűen megfagy ott. Van most rajta egy félkész rendszer, ami elindúl, de a pendriveot sem fogadja el.
Szerintetek mi lehet a probléma?
-
ielektros
senior tag
Az, hogy Fujitsu
Nem irja, hogy hol van a conflict pontosan? Pl igy: "Bus:06, Device:06, Function:00"
BIOS-ban ennek nincs valami kiterjesztett log-ja?
Huzd ki, akkut vedd ki, 10-15mp power gomb. BIOS-ban toltesd be vele a STANDARD / DEFAULT beallitasokat . Mentsd el. Aztan nezd meg, hogy mire jutottunk.Ez sokszor valami IRQ utkozesre utal.
-
genai
csendes tag
válasz ielektros #7085 üzenetére
De-de, ezeket írja.
Mindjárt megpróbálom amit írtál.
Resource Conflict - PCI on Motherboard Bus:02, Device_09, Function:02
Resource Conflict - PCI on Motherboard Bus:02, Device_09, Function:03
Resource Conflict - PCI on Motherboard Bus:02, Device_09, Function:04Megcsináltam amit írtál, sajnos ugyan az a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
-
szegi2
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki G96-630-A1 vagy azzal kompatibilis chipet?
-
ielektros
senior tag
G86-635-A2 -t nem lehet valamivel helyettesiteni? Mindig csak a rohadt medionok miatt kell ez a chip nalunk, es megint elfogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest