Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    Megérkezett a Xiaomi Youpin YUNCOO Ultralight Men Sneakers. Fontos kihangsúlyozni, hogy a rendelés pillanatában 24.99 USD volt szállítással együtt, amelynél szerintem nem is ér többet. Egy papirkönnyű és vékony cipőről van szó, amely ránézésre nem bírja a napi X km gyaloglást. Sebaj, ennyiért jó lesz tartaléknak, és legalább a méretet eltaláltám. A Xiaomi neve alatt futó cipők esetén a CHN értéknek kell 260-nak lennie, ezt megtanultam, amikor tavaly az Amazfit és Mijia cipőből egyaránt kétféle méretet rendeltem. Olyan érzésem van ezzel a lábamon, mint egy Paper Wallet-tel a kezemben, hogy bármikor szétszakadhat. Ajánlom bárkinek is ezt a cipőt? Nem. A Mijia és Amazfit sokkal jobb minőséget képviselnek ennél a Youpin-nál.

    Sebaj, tartaléknak jó lesz, hiszen már úton van egy FreeTie 80 retro sportcipő is (legalábbis remélem, mert utána le is került a kínálatból, így már nem rendelhető). Ha nem jönne meg, vagy nem lenne jó, akkor tavaszig bőven van időm, hogy mást vegyek.

    Ezért jó télen nyári cipőt nézni, és fordítva, mert nem hajt a tatár, még Kínából is ráér megvárni a cuccot, azt árak sincsenek elszállva, és még biztosan kapható az adott méretben.

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák