Új hozzászólás Aktív témák

  • Undoroid

    őstag

    válasz juliabrilke #3790 üzenetére

    Szia juliabrilke!

    Akad itthon egy P45-os Platinium...megfelel?

    * * *

    Geby!

    Az a kopter jó lesz Neked, amit Public73 kolléga linkelt! Jelenleg is egy ilyen tartja hűvösen a winyómat! Ennek alapfordulaton NINCS hangja és az emelkedő hővel egyenes arányban növekszik a fordulatszáma!

    Ha olyanra lenne szükséged, ami egy bizonyos hőfok alatt lekapcsolja a ventit, akkor keress meg priviben! A régi gamer gépemben volt egy saját fejlesztésű kis kütyü, ami megfelel az elvárásaidnak! Nem túl bonyolult és csak egy 12V / 100mA-es betápra van szükség a működéséhez! Ezzel aztán megvezérelheted az általad kiválasztott ventit is! A kapcsolókontaktja AC 250V / 5A -ig használható! Egyenfesszel természetesen alacsonyabb terhelőáramot tud! Javaslom inkább az Artic Cooling cuccost! Kevesebb a macera vele és nem kell hozzá külön helyet biztosítani a vezérlőelektronikának! A ki- és bekapcsoláskor (induktív terhelés miatt) elektromos "zaj" keletkezhet, ami behallatszana az erősítő kimeneti jelébe! :K Erre jó odafigyelni!

    https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-

Új hozzászólás Aktív témák