Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz CJ4567 #92476 üzenetére

    Jó, hát aki megszivatja magát a tartozékhiányos, zárt bootloaderes szolgáltatói kiadással... :U Enyémnek ilyen baja nem volt, én függetlent vettem, vatta újat.
    Nekem semmi bajom nem volt (most sincs) a gyári romjaival, megbízhatóan működött nálam mind. Egyetlen zavaró bugja van a mostani legfrisebb gyári romjának, amit használok, hogy a túlmelegedés védelem ki tudja kapcsolni az egyik magot, de vissza hajlamos nem kapcsolni, emiatt napi 1 reboot általában kell neki, ha a normális sebességét szeretném kapni.
    Amúgy a korának abszolút megfelelő az a SOC, ami benne van, főleg így 1GB rammal, évekig nem lehetett rá panaszom, de a mai csúcs SOC-ok mellett már viccnek is gyenge a teljesítménye. Sajna ez van. A másik fón, amit nézegettem, a Galaxy S2, az se lett volna jelentősen fürgébb (kb. ugyanez erősebb GPU-val), nem bántam meg a P-t.

    Amúgy a sebessége miatt már többször megfordult a fejemben az utóbbi durván 2 évben, hogy le kéne cserélni, de még egy árva fón nem jött szóba, ami megfelelt volna. Pedig lemondanék a frankó pont rávaló kis gyári bőrtokról (3,5 év napi hurcolászás mellett is még teljesen korrektül bírja, az azért elég baba), az alu készülékházról (amiket amúgy imádok, végre nem egy gagyi műanyagdarab a telóm), csak legalább normális kamera, kijelző és SOC lenne benne elég rammal. Kb. az első pár fón, ami megfelelne az elvárásaimnak az a Sony Z5-ök... De annyi pénzem meg nincs fónra (meg sajnálnék is annyit), szóval inkább viselem még a csiga lassúságát a P-nek. Viszont nem kevés időmet sz*rja el, így apránként, hogy olyan csiga....

    (#92477) norbert1998: Az U-t ne hasonlítsuk kérem a P-hez. :N Az 512MB rammal teljesen felejtős, a P-ben 1GB volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák