Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Whysperer #67404 üzenetére

    hááát, ha a nyelvtanod nem javul és angolul is így tudsz csak írni, mintha gipszelt kézzel 2"-on android froyoról lennél... akkor bizony összerakhatod a két kezed, ha lesz rendes melód külföldön. Nálunk is van 2 ügyes srác, de mindkettő mocskosan beszél, egyikük semmi formalitást nem tart be levelezésnél, ami pedig előírás. Érdekes, a diszleksziás kolléga tud sablonból dolgozni, ő nem. Soha nem jut előrébb -amíg én ott vagyok, biztosan nem-, ha lehet a vevőktől is elterelem, és ha lesz lehetőség, akkor lecserélem. Hiába dolgozik jól, ezzel a mocskos dumájával egy ügyfél ha meghallaná, akkor elmenne máshova. De ő is.

    Szal. ha neked nem is tűnik fel, vagy nem érzed súlyosnak, azért az írásaid alapján is megítélnek. Lehet, hogy rosszul. Minden bántás nélkül: mentsd le a saját hsz-eidet és kérdezz meg valakit, h milyen embert képzel ezek mögé. Nem írom le, h szerintem mit mondanának. Esetleg a vezetőség is csak ennyit lát belőled, azt hiszik egy lelkes kisiskolás vagy, akinek mozira meg kólára kell a pénz... arra meg elég.

    Csajoktól elnézést kérünk... [link]

    [ Szerkesztve ]

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák