Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz CJ4567 #152115 üzenetére

    Jópofa elrendezésű ház. :K Mondjuk a táp elhelyezése nekem nem lenne praktikus, számomra alapelvárás, hogy napi használatban (mínusz játék) a táp passzívan maradjon, de a passzív/félpasszív tápok nem szeretik a függőleges beépítést.

    #152117 CJ4567: Tökéletesen egyetértek veled. A 144Hz-es monitoromon számomra teljesen jó a szinkronizált 80-100 FPS is már bármire. Persze, a legjobb a 144Hz, de nem annyival jobb, mint amennyivel többe kerül a VGA ezt kimaxolni, vagy amennyit ront a képminőségen butítva/felskálázva elérni ezt a sebességet. :DDD
    Egyébként sebességre kevésbé kényes multi címekben LFC-képes (mai nevén freesync premium) monitorral számomra már 30FPS-től felfelé is sima és jól játszható az élmény. A 6800XT-vel mondjuk ezt csak a kimaxolt RT-s Witcher3-ban kellett kipróbáljam, és itt a felbontásból is vissza kellett kicsit vegyek, 1188P, de azt legalább szép élesen natívan, kimaxolva. :)
    A felskálázást így meghagytam a konzolosoknak, elég nekem így kb 22.5"-nak megfelelő méretben. :D Ez még mindig másfélszer akkora, mint egy 16" gamerszörny laptop. ;]
    Sajnos a 6800XT-nek nem kifejezetten erőssége az RT, bár eddig mindent tudtam vele játszani maxon RT-vel, amire kíváncsi voltam.

    #152118 norbert1998 : Szembajt én az igénytelen, alacsony Hz-en és alacsony kitöltési tényezővel PWM-villogós OLED-ektől kapok. Szerencsére találtam olyat, ami kis fényerőn bár a minőség kárára, de villogás nélkül is meg tudja oldani a feladatot (OnePlus 8 Pro). :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák