Új hozzászólás Aktív témák

  • CJ4567

    veterán

    válasz Gyuri27 #151841 üzenetére

    "És nem kell a csiterekkel meg a botokkal copni."
    Ja, konzolon ott vannak azok, akik rákötik a billentyű-egeret a konzolra(olyan játékokban, ahol nem támogatott hivatalosan), és úgy lőnek el téged, sima kontrollerest, mintha egy más játékkal játszanál. :U Konzolon fizetős az online, még egy névváltoztatás is fizetős, bár nem egy földhözvágó összegről beszélünk, akkor sincs ingyen.

    "Arról meg nem beszélve, hogy ha az ember nincs bele buzulva a megjelenés napján jáccásba.
    Veheti féláron a gamékat 3-6 hónap múlva."
    PC-n vannak ugyan úgy leárazások, meg kulcsoldalak, sok játékot már megjelenés előtt majdnem féláron lehet előrendelni, megjelenés után meg majdnem féláron vannak, vagy féláron. Pl. Cyberpunk 2077 2 héttel megjelenés után már majdnem féláron volt, 36€ GOG-os kulcsért. Most 18-20€-ért megveheted, de Steamen is 30€.

    És egy PC-n még mindig sokkal több mindent lehet csinálni, mint konzolon, és visszafelé is sokkal nagyobb a kompatibilitás, bármikor elővehetem a 15 éves játékot akár Steamről, olyan kontrollert használok a kontrollert támogató játékokhoz, amilyet akarok... Igen, a játékokat nem tudom eladni, ez egy valós hátrány, de pl. én konzolon is amit lehet, digitálisan vennék.
    PC-n tudok konzolokat emulálni - tudom, hogy a Series S/X képes erre, de vannak buktatók, és nem olyan jól működik, mint egy számítógépen.

    No Sana No Life

Új hozzászólás Aktív témák