Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz hackeeeee #135866 üzenetére

    Nekem is eldobja magát 1,2V-on, 1500-on, azonnal. 1450-en azért lefutott a 3Dmark, adott is szép kerek 16 000 grafikus pontot. [link]
    Több feszt meg nem enged a wattman.

    Nálam amúgy úgy megy, hogy windózzal indul a TriXX, az csinálja a ventit, a többi dolgot meg tekergetem wattmanban. :DDD Nem biztos, hogy ez a legjobb módszer, de jelenleg működőképesnek látszik, gondolom, ugyanezt tudja az AB is.
    Ja, és a TriXX-et használom még arra, hogy amikor nem játszom, 1Ghz-re leveszem a ramot, így a multimonitor üresjárat fogyasztásom zuhan vagy 15W-ot, a kártya passzív hőfoka meg 5-6-ot. Mellékhatásként szökőévente ugrik egyet a kép, de különösebben nem izgat.

    Én is most értesültem róla (XTR verzió), és utánaolvasva az egy válogatott Polaris20 XTX, a legjobb csipek magas órajelre. Gondolom, ezért csak az extrább verziókon van, mint ez a Nitro SE, meg Limited, meg hasonlók.

    (#135867) CJ4567: Az a baj, a DVI-I az praktikusan egy analóg VGA kimenet a DVI csatlakozóban a kompatibilitás biztosítása érdekében. Így nem csoda, hogy az analógot nem tudó modern kártyákkal nem tudott mit kezdeni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák