Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz hackeeeee #129819 üzenetére

    S-el . De nekem karácsony előtt jött meg az 55" 4k UHD tv-m így nekem még ez is nagy újdonság, és nagyon tetszik.

    Nevetséges mit tud 50ezer forintért még egy sima xbox is. Gondolom akkor az X milyen lehet.. majd lecserélem. (vagyis ez most megy a kamionba offline, itthonra meg jön egy X )

    CJsokszám:

    GTA V storeban leárazva 8-ezer volt karácsony előtt. ~4000ft-ért vettem quantum breaket.. 215 forintért AC unityt :D Szóval 1 hónapja vagyok itthon, és már megtöltöttem játékokkal, és nem gatyásodtam le :D

    PC-re BF1-et tavaly jó drágán 15 körül vettem vagy már nem emlékszem de bőven 10 fölött. Namost vettem EA-accest 5500 forintért 1 évre , ebben van , FIFA, SW battlefront, titanfall, BF1, meg még egy pár jó játék amik nem érdekelnek. Ha csak a BF1-et nézem, nekem már megérte.

    Egyébként én azt mondom ennyi pénzért az a hülye aki nem vesz a gamer PC mellé egy ilyet. És akkor nem kell kontrollerrel FPS-t játszani. Jó lesz autókázni meg GTA-zni, fekve a tv előtt ;]

    A fizetős multi nekem nem tétel. Aki pc-t épít, hardvert cserélget, ne mondja nekem hogy havi 1000ft megviseli. én 3 havonta szoktam 5 ezerért venni vagy valami ilyesmi.. éves meg 13 körül van..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák