Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz MrM94 #12859 üzenetére

    Nah, akkor lassan. Mi a probléma? CF/SLI? Vagy mi a bráner van?
    Milyen OS? Win 8 felejtő szvsz, bár van, aki írta, h már nincs gond, de akkor is: legyen stabil azzal amivel nincs para. Ezen okból érdekes lehet live linuxal is megnézni, mi a bré van.
    Másik a ramok, szorzók. Vegyél mindent gyári alá, legyen egy stabil pont, ahonnan lehet nekilátni a finomításnak. Ez a legnehezebb az új vasnál, ha nem tudod miben bízhatsz és mivel lehet gond.

    Hétvégi tapasztalat: Régi gép SSD upgrade. Alap dolog, AHCI be. Telepítő indul, minden frankó, majd reboot kifagy. Hibakód szerint IDE eszközök inicializlása. Mondanom sem kell OEM gép, Intel deszka, stb... hát qrva nagy lol. SEMMI nem segített, IDE módba kellett rakni a sata cuccokat és boldogan döcög a gép. Kókány dolog, de hát ez van. TRIM megy így is, többi meg majd meglesz, lehet bios-t frissítek majd, de legalább hétfőn üzembe állt a gép. Volt, h optikai egér akasztotta meg a boot-ot. Mire kiderült, öregedtem kicsit. Lehet, h ott is ilyen nevetséges dologról van szó.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák