Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #127800 üzenetére
BF4 és pubg amit játszom, semmi bajom az FX-el bennük.
i3-at soha, köszi. Rizsából olcsóbban kihozom szerintem a váltást, ami legalább 8 magos, mint intelből.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
válasz hackeeeee #127802 üzenetére
Tegnap elkezdtem agyalni milyen gépet kellene összerakni ha hazamegyek és végig futottam a topictagok gépeit és sok a 6700 és 7700 i7. Mondjuk egy 6700-al kibékülnék én is, meg valami középkategóriás lappal. 1080-at (sima , nem ti) nézegettem jó áron. ha összejön és viszek haza egyet akkor az alá gondoltam egy ilyet összepattintani. Nameg persze a későbbiekben monitort is kell vennem, mert a mostani fölött erősen elszaladt az idő. Ekkor jött a felismerés hogy mekkora felára van egy g-sync monitornak.. meg elkezdtem figyelni sas monitor keresgélését is, aztán arra jutottam hogy free sync monitor lesz. nagy probléma ez nvidia kártya esetén? 144hz, az azt jelenti hogy 144fps-ig jó vagyok tearing nélkül ? Ja és FHD felbontásnál is feljebb kéne már lépni. Kb meddig ?
bocs ha néhol hülyeség. eddig nem foglalkoztatott ez a téma...
Meti: 4.4-et megy a volt FX-em a gammax gűtővel
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz #81556480 #127803 üzenetére
mért kéne feljebb lépni FHD-ról? ha nem érzed hátránynak akkor nem kell.. sőt én személy szerint a 144 hz-et se erőltetem magamnak, csak akkor vennék, ha G-sync lenne, mert akkor nem lesz szaggatás, ellenkező esetben 2k-ban 144fps kicsikarásához fullon nem lesz elég az 1080 sem stabilan
igen elég nagy baj, mert kifizeted a felárat a free-snc miatt és nem használhatod, mert nvidiád van
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz DiszNóÓl #127805 üzenetére
még sose próbáltam 60hz nél nagyobbat, nekem így is megy az fps nekem többet ér h fullon meglegyen a 60 stabilan, aztán majd meglátjuk ha váltásra kerül a sor, valszeg utána én se mennék vissza
érdekes hogy nekem sem viszi az 5200 at 4 maggal a proci 1.344-el, de az 5 gigát meg viszi ennyivel HT-val, hőfokok se rosszak
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
azért kéne a nagyobb felbontás mert 32" ba is gondolkozom vagy széles monitoron..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akciós a BF1 Premium pass.
Véleményem szubjektív...
-
CJ4567
nagyúr
Humble Bundle-ön ingyenes a Brütal Legend.
No Sana No Life
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #127821 üzenetére
Ott azért érződik már.. Ha van hozzá hardver...
Ezt az alapján mondom, hogyha lemegyek a 6700K-val 4.7 alá, már észrevehető, FPS-ben.. 4.5 már mondhatni drasztikus különbség.
Az máskérdés, hogy 4.6-on nagyjából passzívban elvan a proci..
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #127803 üzenetére
i7-6700K vagy inkabb az uj generacio 8600K, 16 (2x8) 3200 MHz-es DDR4, alaplap, videokartya ..
Kijelzo: nem ajanlom az AOC AGON szeriat. egy fostaliga az egesz. Ha 1440p es eleg neked a 60 Hz akkor a Dell U2715H a neked valo, ha kell a 100+ Hz akkor vard meg mig tesztelek valami ertelmeset mert ez a 31.5"-os AOC ez valami fortelmesen ocsmany. Holnap hivom a boltot hogy vegyek vissza....
Ez nagyon jo alternativa ha nem zavar a TN panel.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #127813 üzenetére
Én most 43-as UHD tv-n játszom FHD felbontással.
1.5 méterről max.
Nekem nem hiányzik a nagyobb felbontás.
Igaz a 290x nem is bírná túlzottan.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #127825 üzenetére
Pár napja írtam, egy ismerősöm is TV-n játszott, évekig. Elpusztult a TV-je, vett egy 24" Freesync-es monitort. Elmondtam neki, h biztos fura lesz, hogy kisebb, stb. Ő maga is tévedett, nagyjából ott tart, hogy imádja, nem zavaró a méret, sokkal gyorsabb, plusz bitang jó a freesync.
390-nel tolja, FHD-ban.
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
Ahhoz, hogy egyedi arcképem legyen kell még vagy 4 év a ph-n, vagy 889 hozzászólás... pf... az sem most lesz...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #127837 üzenetére
Ad nekem azt a 980-at
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Lacielvtárs
nagyúr
Jó reggelt kívánok, ébredni kéne mán '
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #127842 üzenetére
oóóóoóoóóoóóoóóoóoóoóoóÓÓooÓÓÓoooooOOOOOoóóóó jóéjszakát
-
bandi0000
nagyúr
már attól tartottam este, hogy hova rakom a régi monitorom, de hál istennek ez a veszély már nem fenyeget
-
bandi0000
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megvettem már a Recore-t. ~2500 Ft-ot ért.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest