Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
-
törölt tag
megvan az ssd.
kérdés: ezt most a gyári vinyó helyére tegyem, és a vinyót tegyem az optikai helyére? vagy mindegy ?
-
-
törölt tag
ezek a LACIK ahol kell összetartanak. főleg az elvtársak. a medvesajtok most csak brummognak, de nembaj. jön még maci a málnásba
köszi Lacica akkor oda fogom tenni. aztán legalább így fel tudom dvd-ről telepíteni az új wint, majd az odd helyére beteszem a régi vincsit. annak meg még beépítőkeret kell.
-
norbert1998
nagyúr
Holnap Force Awakens, pénteken Last Jedi
Majd az ONKYO tolja, tesókám, DTS_HD CEE+BD(EU) 7.1 muxban
Jah... Még mindig csak én tudok angolul...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ami 0:25-nél történik arra nincsenek szavak [link]
-
inspiroyhome
senior tag
-
HSM
félisten
válasz inspiroyhome #128967 üzenetére
Nekem a T420-ban elég sokáig kitart, szerencsére, meg be van tárazva egy top állapotú 9 cellás is pluszba, ezzel még sokáig elleszek. Amúgy nálam is kevesebb Linuxban (Ubuntu) az üzemidő, ugye mint írtam, ahhoz nem értek annyira és nem tudom kikapcsolni a turbo-t.
Utángyártott akkut nem vennék bele, óriási lutri minden téren, akár még tűzveszélyes is lehet. Általában szokott lenni jó állapotú gyári is hasonló árban, csak megbízható eladótól kell venni, ne átverés legyen.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Itthoni beszállítóknál szerencsére azért ez nem ilyen. Pl. akkuk.hu, meg 1-2 hasonló nagykernél ezekkel nem szokott baj lenni. Több ilyen akku fordult meg a kezem alatt, azért eléggé rendben vannak bennük a cellák.
Cserébe láttam már pukkant, robbant gyári akkukat is, cellazárlat miatt.
Az ilyen ebay-es olcsó cuccokkal mellé lehet nyúlni elég rendesen.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #128957 üzenetére
Én meg két éve láttam Az ébredő Erőt, múlt hét szombaton meg Az tolsó Jediket, 3D-ben.
Sajnos csak Dolby Digital 5.1 jutott. (Nekem még a sztereó is elég. És nekem már ez is bőven jól szólt. Vicc nélkül, amíg nem borzasztóan szól valami, nekem már elég. A képre háklisabb vagyok jóval, bár elég nagy a tűréshatárom.)
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
stratova
veterán
válasz #81556480 #128965 üzenetére
Csak onnan magaddal hoztad a hideget...(a reggeli -8 °C-hoz húzhattam 4 réteget a bőrzseki alá, de működött -10 alatt előkerül majd nagyapám utolsó ballonkabátja).
Na nem baj, téligumi, awd és jólánc van... már csak az erő és a kávé legyen velem... Amennyi StarWarst néz, az erőt majd kölcsönkérem Norbitól.
Gyuri meg vágja a Napba a 2:30-3:30 közötti kb. menetrendszerű rémálmaimat.
Ha hó is lesz akkor a kis krahácsot jól bebugyolálva megtanítom hógolyózni, aztán ha a védőleányzó nagyon szeretné beirhatja a 2 éves státuszához.wElla meg jól megaszonta az SSD kérdést, +1
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
-
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #128971 üzenetére
Én is láttam két éve pontosabban kedden volt kerek két éve
Újra nézés van. Én a hangra sokkal jobban igényes vagyok. Megfelel nekem a 240p is, csak tiszta legyen a hang. Bár amióta jó a net, ilyen már semmiből sincs. Ez még régebben az online sorozat volt. Legrosszabb esetben is 720p, dd5.1. Persze a különbség elég egetvero egy dts hd-ma hanghoz képest. Kérdezd a tesát, aki nem írt semmit az előzőre -
#Morcosmedve
veterán
-
CJ4567
nagyúr
-
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Lacielvtárs #128984 üzenetére
Jól van asszony, majd este leverem rajtad a szenvtelenséged!
© asszongya'hogy
-
CJ4567
nagyúr
-
stratova
veterán
Eargasm-hajhász...
-
MiklosSaS
nagyúr
Én is jobbnak érzem a processzort 4.8 GHz-en.....csakhogy pár napot alapon használtam, ha nem nézek rá a CPU-Z -ben észre sem veszem.
@SzentSárkány: Téli FX vs nyári i5
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Jakuskacsa
senior tag
Napokat! Kérdéseim lennének: Érdemes lenne egy Mortar b250 lapba egy i5 7600K-t belerakni? Jó árasan árulnak itt a ph-n, ha eladnám a i3-7100 at igazából 30e-t kéne ráfizetnem. Videókártya még mindig várat magára, addig nem veszek, míg az árak ilyen abnormálisak, de addig egy normális cpu-ra beruháznék... szerintentek?
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
CJ4567
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #128991 üzenetére
Igen. Több mag, több cache...még ha nem is tuningolod.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Jakuskacsa
senior tag
Iponos hitelről tud valaki valamit? Azért kérdezem, mert a gyereknek vennék egy új gépet, kb hasonlót mint az enyém, csak egy 1050ti-vel. Lenne rá, csak épp néztem a hitelkalkulátort náluk, és ha 1 évre venném, kb 20e ft lenne a törlesztő, és tizen párezer forinttal fizetnék többet mint a rendes ára. Jobb lenne részletekben mint egyben kiadni. Főleg, hogy a konyhára szeretnénk költeni azt a pénzt, nem pc-re. Mert akkor nem adnám el a cpu-t hanem belepakolnám a törpe pc-jébe. Azzal is kevesebb.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Whysperer
addikt
270-es lapba van ,de tunning nélkül egyik barátomnak . másik i3-ról váltott,de ég és föld szerinte,de tunning nélkül.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
mackosajt
addikt
Kolléga sokáig nézegette a rizsákat, aztán vs intelek, és úgy döntött, hogy 1600 vs 7600K vs 8350K közül utóbbit vette, vagyis a 8350K-t.
Olcsóbb maga a proci, és újabb is.
Egyébként FX8320-ról váltott.
PUBG-ben leszakadt az álla, pedig a VGA maradt sima 390 neki.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest