Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz Gyuri27 #115480 üzenetére

    Nem is szeretnem hogy a haverom legyel.

    Mindenki ugyvedje vagy? Azt mondtam csak hogy hanyagold a kettehuggyozast itt ebben a topicban. Felolem baCChatod is, csak azt a szot felejtsd el. Ez nem az a topic, itt nem megy. Ennyire kertelek.

    Mit kapok, mit adok? Nem ertem...mondom ujra, lehet nehezen ertelmezedd vagy en irok helytelenul. Nem a kritikaval van baj hanem azzal a szoval.

    Az hogy milyen stilusban beszelek Aburol ahoz neked semmi kozod, nem volt, nincs es nem is lesz. Szoval jatszhatod Abu ugyvedjet nekem nem gond de attol meg kozod nulla.

    Mosdo, torolkozo...fogalmad sincs semmirol. Beszelsz te is, husszarkodsz a semmirol.

    (#115481) mackosajt: fenet, most kivetelesen nem fikaztam...sot egy olyan tesztet linkeltem ahol meg dicserik is a kicsi 8 csoves/16 hengeres 1700-at. Csak sajnos latszik hogy a Samu hova fejleszt ahogy irtam korabban is. Nehez a stabil 4.2+...de majd kis ido mulva.

    Elgondolkodtam en is egy 1700X-en ..ki kellene probalni. De majd kesobb, egyelore eleg macera volna...idom sincs...de nyomon kovetem hogy hogy fognak alakulni a dolgok.

    (#115483) hackeeeee: 4Kban es 1440p-ben nincs hatalmas kulonbseg. Igaz jatekja valogatja. A baj inkabb FHD-ban van, ott kijon a gyengebb teljesitmeny.

    (#115484) mackosajt: latod. En pont azt varnam, kivancsi vagyok mit mene egy 1700X/1800X olyan 4.5 GHz korul, c/c-ban. multiban. Melegedes, feszultsegek, fogaysztas...engem inkabb ez erdekelne mint 75 vagy 80 FPS egy jatekban.

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák