Új hozzászólás Aktív témák

  • Mahrenburg

    senior tag

    válasz Yeffy #11398 üzenetére

    Legtöbbször a Giga 970 UD3 és az Asus 97 EVO R2.0 kerül ajánlásra a 8xxx-hez, mint tuningra is alkalmas lapok, s a "tápos" topicban is sokszor láthatóak, amikor megkérdezik, hogy milyen tápot válasszanak a konfigjukhoz, tehát eléggé "elterjedt" lapok, sok elégedett felhasználóval. Az M5A99FX PRO R2.0 kialakításában alapvetően megegyezik 970-es testvérével, az Északi Híd és a FET-borda közti hővezető és persze a lapka tekintetében van a fő különbség. Ha jól emlékszem, egy dVGA, s csak kisebb tuning van tervbe véve, erre a fentebb említett két lap is megfelelő, a PRO erre a célra már "overkillnek" tekinthető.
    =HG= asszem 4.5 GHz-n hajtja a 970 EVO-ban a 8320-asát, s ViZion is PRO-ja van, s ha jól rémlik Nagy Sassssnak is volt 97 EVO-ja. Ha szépen megkérjük Őket, vélhetően megosztják Veled tapasztalataikat/tudásukat. (ViZion ráadásul az Asus M5A-topicban "lakik", mindent tud a lapcsaládról, sőt azt pletykálják, hogy állítólag Ő írta a lapok BIOS-át is...)

    [ Szerkesztve ]

    "Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi

Új hozzászólás Aktív témák