Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz MiklosSaS #11335 üzenetére

    - rendben, akkor ez marad valószínűleg

    - ahogy írtam, elsősorban melóra és BF4-re veszi, nagy BF-es. én nem értem, miért, de én meg DOOM meg autóbuzi vagyok, sokan meg ezt nem értik :D ezekre kell.
    ahogy írták alattad, használt nem játszik, számla (elszámolhatóság) miatt. saját magamnak szerintem bepróbálnék egy használt, garisat, megbízható egyéntől. de nem nekem kell, ugye.
    akkor te bátran ajánlod a 7950-et. értem. de gondolom ez alá ne menjek (fHD a cél, meg a legalább 2-3 évig nem fejlesztés)

    - én személyszerint nem ismerem az msi lapokat, látod, itt pro kontra vélemény is elhangzott.
    nekem van/votl ánusz, seggszikla, csigabájt, mindegyikkel meg voltam elégedve

    az OFFra: mondom, mert számla kell. kapisch? :D

    Laca: nem kötözködésképp, de most komolyan. ezt írod: "De 25k-s alaplaptól, azért csodát majd a jövőbeni tulaj ne várjon, mindegy melyik gyártótól veszi is, azt azért mondjátok meg neki."
    világosíts már fel, légy oly kedves, h egy alaplaptól milyen csodát várjak? vagy milyen csodát kell várni? főzzön kávét? számolja ki a pí-t? vagy mégis mit? nem lesz egy deka tudning sem, nem szokása. az a fajta user, aki bekapcsolja, és használja. mint egy konzolt. max, ha bővíteni/cserélni kell, akkor beszerzi. nem kell csodalap, mert nem tudningol, nem kell cf, nem kell 60 GHZ-es tuninghoz való stabil, edzett áramkör meg NYÁK. az alap, esetleg az alapfeszes "tuning" (4 GHz kb) -os procit bírja stabilan, meg a többi komponenset. kb ennyi az, amit ő (és amúgy én is) elvárok egy deszkától.

    nem értem, milyen csodát akarjak egy deszkától, ami tudtommal az eszközök fizikai összefogására való, esetleg finomhangolására, de ez nekünk nem opció...

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák