Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz Habugi #110087 üzenetére

    dik
    dik dik dik

    én tudom miről beszélsz, ne érts félre.
    Nem azt mondtam hogy igyál ( az a max két sör csak ilyen feszkóoldónak jó annak aki buliba van de nem iszik , de ha te nem hát nem) én csak azt mondtam hogy azért ne legyen már mindenki egy geci aki szilveszterkor bulizik meg iszik. Az aki tolja a pofádba hogy " igyál mán igyál "az tényleg idegesítő. még részegen is. 8csak én ezeket le tudom pattintan)

    Én elfogadom hogy vannak azok az emberek akik otthon maradnak hárman-négyen vagy szűk családi körbe és elvannak. Nincs azzal semmi baj. Nekem is volt már olyan szilveszterem, meg lesz is. De mostanában inkább még bulizok. majd pár év múlva , ha mondjuk gyerekem lenne, biztos szívesebben lennék én is otthon.

    Családi bulikon nálunk is ez van hogy valaki mindig nyomná a másikba a piát, de az elején elmondom szépen hogy nem, vagy csak minimálisat, akkor nálunk nincs feszkó.

    még a másik megoldás hogy akkor úgy válassz társaságot. ha nem akarsz inni ne menj buliba.

    Amugy meg ilyenekről beszélünk hogy tisztelet, tolerancia, kedvesség? Ivás közben? Nem vagyunk mi angol urak :D mösziő

    Te megkeseredett vénember. Szerinted Sas a gyerekébe vagy a feleségébe diktálja a rumot hogy " heee igyál mán velem te intelfejű " ? vagy egyedül iszik az egész szigeten (de rendesen) oszt mindenkinek el kell viselni . Bár szilveszter napján lehet már délután 4 re kiüti magát oszt mindenkinek úgy lesz a legjobb. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák