Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz Sousuke90 #9443 üzenetére

    Valami ilyet okoskodtam én is. Annyi difivel, hogy a balsarokba egy motk és úgy a tornyok.
    T2 után ott a som az segit valamit, meg juicetank. Amii nincs de nem kell az. A swampok egy fire dragonnal leütik a t4-hez valót.

    Délután láttalak, de láttam, hogy játszol. Így nem zavartalak.

    A do-hoz annyi, csak hogy nincs más. Érsd ahogy mondom.
    Pure fire ellen burrowerek semmit nem érnek. Enforcer megeszi mind a wildfire+mine meg jó bázisvédő lapok. Aztán ott a skyfire drake + ravege kombó. Azzal se tudsz mit csinálni. Egy taktika van. Bemész do-val (nyomod a healt) és legalább egy kutat leütsz.
    Twi ellen sokszor ez se megy. Hiszen ott van cc. A roots + mine simán üti a do-t. Ráadásul mindkettő spell így mind megy a voidba. Ami még müködne az a ghost spam. De bármilyen fire feláálásban a lava szintén durva. Ott van még a bogárrá konvertálás is (még olcsóbb is mint a do).
    Pure shadow: mage, harvi ellen nincs lap megint. Lostnál ott a shade (mondjuk ha ő támad vele akkor maulerrel megállithatóak). Ráadásul ott van már shield és trick is. Meg ott az aoc.
    Frost meg annyira kemény t1-n, hogy t2-ről nem is szoktam álmodni. Pure frost t2-n megint erős. Lightblade, phalanx (defender igaz nem pure) szintén ütik a do-t.
    Bandit t2-n is találni do verő lapokat. Commandos állitva + ravege pl hihetetlen erős (ehhez jön az aoc, lava pl).
    Stonénál van cc és agri.

    Szóval nem azt mondom, hogy nem kellemetlen a do. De lássuk be do nélkül nagyon kevés nature t1-t2-t látnál. Meg én is ugyanúgy utálom a magét, dancert, skyfirét.

    Mivel tolod?

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák