Új hozzászólás Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz zalika #2328 üzenetére

    BF pontokat venni lehet.

    A boltban kapható teljes játék tulajdonképpen ugyanaz mint az ingyenes, csak ad 3000BFP-t +64 alap kártyát (ez éri meg a legjobban). Ezen kívül van még "feltöltőkártya" is, ez 2000+250BFP-t ad, és semmi kártyát. Online pedig lehet venni 500-1000-2250-3000 változatokban (utóbbi kettő ugyanaz, mint amiket az elején említettem, de persze csak digitálisan folyik az üzlet).

    Szóval a leginkább a dobozos verzió beszerzése javasolt (legjobb ár/érték arány), vagy ha épp ATI kártya vásárlás előtt állsz, akkor érdemes olyat venni, amihez eleve BF kupont adnak (ugyanaz, mint a dobozos verzió).

    A kártyák árait meg nem csak az erőssége határozza meg. Számításba kell venni a használhatóságát meg a ritkaságát is, valamint a keresletet. A Tortugun azért nem népszerű, mert van egy nagy hátránya a képességei között. Ugyanakkor ott van pl. a Mountaineer, ami 1000 BFP felett van, az persze nem olyan erős mint a Tortugun, hiszen csak T2-es egység, de azon a szinten az egyik legjobb kártya, és szintén ultra rare, vagyis nagyon kevés van belőle a játékban. De a másik oldalról akár említhetném a Giant Wyrm-öt is, mely talán a leghasznosabb és legtöbbet használt T4-es lap, mégis fillérekbe kerül, mert az ingyenes verzióba is beletették, és common a gyakorisága.

    [ Szerkesztve ]

    ***

Új hozzászólás Aktív témák