Új hozzászólás Aktív témák

  • Cr4Zy

    tag

    válasz Gyuri27 #22036 üzenetére

    A pure nature-nek is meg vannak a maga előnyei! Nagyon erős t1 (viszont cserébe 1 pici hiba és ahogy szokás mondani, veszett fejsze nyele, szóval nagy bukta). A t2-je is nagyon erős a SoM-mal, csak tudni kell, hol kell védekezni. A t3-ról meg ne is beszéljek, hiszen kb. ez az egyetlen szín, amelynek annyi powere van ott, hogy Mo-t is használhat!
    A parasite swarm szerinted miért van? Csak hogy ott díszelegjen a pakliban?! Azzal az egy egységgel a fél pure fire csapatot megvered! Még a dancert is érdemes átvenni néhány esetben, vagy akár az enforcert is, ha ezzel a mellette lévő dancert megölöd! De akkor csak térjünk rá a fire gyengeségeire: egy deep one-nal szét tudod szedni, ha csak egy kicsit is hagy téged powerhez jutni (nem kell h előnyöd legyen, csak annyi, h neked 1-el kevesebb well, viszont SoM lent).

    Jah és még egy dolog: miért a pure nature-t használod, ha ennyire utálod? Akkor inkább használnál shadow-nature-t, vagy valami hasonlót, hiszen abban gyakorlatilag minden megvan, ami a pure nature-ben is, kivéve a DO-t, spikerootot és a SoM-ot (parasite swarm shadow változata: nightguard). Viszont cserébe van lifeweavinged, olcsó egységeid (nightcrawler, darkelf), nasty-d, és még madár elleni egységed is van az amii phantom személyében!

    [ Szerkesztve ]

    IGN: TBPeti

Új hozzászólás Aktív témák