-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz aram01 #24751 üzenetére
Sokáig ne haladj vele, mert ha nincs online, akkor nem szinkronizál. Én a Last Tiger missont csináltam meg, meg is kaptam a skint, de mikor online lett ez a szutyok, nem adta be.
Még jó, hogy csináltam róla printscreent, meg lementettem az uccsó 2 percet az NV cuccával, a support elfogadta és be is aktiválta, különben szopó...[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Meccs után update szöveg, restart kell neki, most pedig queue. Vmit frissítettek.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
csapee
őstag
Most aktiválták az anti-cheat programot, aki nem tud belépni gyanús....
Csapee
-
addikt
válasz aram01 #24757 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy kipróbálom a Planetside 2-t. Valakit esetleg érdekel még innen?
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
zzola
titán
"Online login is currently unavailable." ikszdéééé
-
zzola
titán
Mukodik az origin!
-
smokiii1
aktív tag
válasz urbi73 #24734 üzenetére
Van ilyen persze, de ez nem azért van mert rosszabbak a kezdő fegyverek mint a többi. Majd idővel ha jobban megismered a pályákat, ráérzel hogyan tudsz a pontok között mozogni csökkenni fognak az ilyen esetek.
Csapatmunkával kapcsolatban igazad van. Ritka az is mikor randomokkal egy jó squad összejön. -
Topikgazda
-
zzola
titán
-
G33Z@
tag
-
bul07
nagyúr
Nálam most simán belépet
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
EczkE
veterán
PS-en tovabbra is offline.
Asszem mindenféleképpen!
-
tbw
aktív tag
Nekem nem működik tegnap óta. On line login not available.
TBW
-
tbw
aktív tag
Most már megy.
TBW
-
G33Z@
tag
válasz smokiii1 #24775 üzenetére
Kb 12 éve CODoztam utoljára, akkor is AlterIW-n az MW2--vel, de BF3 megjelenése óta semmi. Most nem bántam meg, hogy megvettem az alapot, skinek nem érdekelnek, mint ahogy itt sem. Szinte kizárólag Hardcore Free-For-All játszom, kissé nyomasztóak elsőre a kicsi térképek, de hozzá lehet szokni, hatalmas pörgés és gunplay az egész. A magam részéről csak bátorítani tudlak a vásárlás mellett, mert ha nem is alternatíva a BF helyett, és ugye 50 millió játékos mellett itt sem minden napszakban röccenőmentes az élet szerver szempontból, de teljesen elhanyagolható a BF-hez képest és órákra leköti az embert. Egy végtelenül jól kidolgozott program, grafikai szinten iszonyat jól be lehet lőni, nagyon jól fut és szerintem igen tisztességesen néz ki. Szerintem óriási előnye még a Crossplay és az az egész support ami a játék mögött van. Bocs a COD-os offért, de ami igaz, az igaz...
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz csapee #24788 üzenetére
Ú de ráillik a BF5-re ez
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
@rglaaf
veterán
Next Battlefield hinted at in new DICE job listing
[link]PSN:BiZzare_0 ️
-
zzola
titán
Ha esténként ráértek!
Muhahahahaha is back.
-
addikt
válasz csapee #24788 üzenetére
Jaj de szépen megfogalmaztad és mennyire igaz ez a Battlefield V-re!
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
EczkE
veterán
Keszuljetek mert a sok hulye a heten egymast fogja lovoldozni bazookaval. (Kell 10 kill vagy vehicle disable es az emberek inkabb egymast lovoldozik)
Asszem mindenféleképpen!
-
tbw
aktív tag
Én eddig is lőttem őket bazookaval.
TBW
-
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)