Hirdetés
- DIGI internet
- [Re:] Egyedi innovációval érkezett az új Vivaldi böngésző
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spotify
- UPC Direct (műholdas TV)
- Ubiquiti EdgeRouter family
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen routert?
Hozzászólok Aktív témák
-
HS 2142
őstag
Én ma voltam 576-ban (Győr) és aztmondták Pestre már megérkezett, ide holnapjön. Nem rendeltem elő, de remélem jut Limited (bár igaz hogy nagy 0,1-el nyújt többet mint a sima)
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
HS 2142
őstag
Unlockolhatóak, a különbség annyi, hogy a doboz tetején van egy Limited Edition/ Gyűjtői kiadás felirat.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
HS 2142
őstag
Sziasztok! Hozzájutottam én is a kiszemelt Gyűjtői Kiadáshoz.
A kérdésem annyi lenne olvastam valamikor, hogy lesz benn valami VIP kód, amivel a közeljövő DLC-jeit ingyen és bérmentve megkapom, ha a kódot beírom. Na mármost a dobozban van egy kézikönyv, egy reklám cetli ami a BF 1943-at promozza és ez unlock kód a gyűjtőihez. Most akkor ez lenne a VIP kód?I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
HS 2142
őstag
-
HS 2142
őstag
válasz
szn0rbi #3353 üzenetére
Én medickel megyek, mindig a csapat érdekeit tartom szemelőtt, kb körönként 2k pontot kapok. (kedvenc a squad rush mert a lámák hamar kihullanak, akik meg hajlandóak csapatban játszani azokkal jó meccsek szoktak kialakulni), de borzasztó idegesítő, hogy 10ből 15ször a gránátvető végez velem, bekéne tiltani
-
HS 2142
őstag
Sziasztok!
Szervert favoritba csak akkor lehet felvenni ha voltam rajta? Mert voltam a Hun. Sunon erre historyba nem rakta be, más megoldás, úgynéztem nem nagyon van.
Hallotam egy másik magyar szerverről is, de nemtudom megerősíteni mert még nem találtam meg(! Infinity ! - 85.236.101.44:16567)
Aki akar felvehet friendnek HS 2142 néven futok, leginkább Squad rusholok.
A PB frissítésről annyit hogy engem csak azóta dobál ki mióta frissítettem
valami pb init failurre hivatkozik, tök random szokott bejönni[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
Nagy gáz lehet ha már Play Nowra se talál servert meg a PH-s is offllány van.
-
HS 2142
őstag
A server browserba írd be hogy Hungarian akkor ki kell, hogy dobja (Hungarian Sun/ PH! a becses neve). Egyszer sikerült csak belépnem, kikkelt is pb, amúgymeg mindig teli van. (kivéve most)
-
HS 2142
őstag
válasz
Sz.Miki #3604 üzenetére
Nekem most 10 perc után beadott play nowra egy szervert. Az amúgy normális hogy "pörög" a rangjelzőm?(tehát 1-50ig és vissza egy tizedmásodpercalatt; amikor megézem a pontjaim)
Most azért nem látod valószínüleg a szervert, mert offlányba került, nemtudom hogyan, miért.
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
A single szerintem picit hosszabb vagy talán egálban van az mw2 hosszával (..sajnos), de legalább olyan élvezetes és amikor lepörög a stáblista, azt mondogatod remélem holnap már jön hozzá egy kieg mert ez így nem állapot.
Amúgy medic társaimtól kérdem: Ti se tudtok a vízbe merült embereket újraéleszteni?? EZ egy bug vagy életszerűségre törekedtek? (szerintem inkább elöbbi)
-
HS 2142
őstag
válasz
antikomcsi #3654 üzenetére
Egyet tudok érteni az assault maga az egyszemélyes tank, ledobja a varázsdobozt és szórja a gránátokat, meg lövöldöz az átkozott gránátvetővel.
-
HS 2142
őstag
Igazábol szerintem teljesen random. Voltak olyan szerverek amik nem frissültek ott pb init failure hibával még most is kidob ha nem frissítettek, van olyan hogy 2 napig semmi aztán 1 percre nem enged fel sehová...
A nicknevem: HS 2142
Kíváncsi leszek a lista hosszára[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
válasz
#41133696 #4131 üzenetére
Én úgy tudom ez a 10 alkalom úgy müködik, hogy ha normálisan uninstallálod az aktivált verziót (mert ha dvdt benntartós verziót választod akkor nincs 10es korlát), akkor visszakapod azt az 1 alkalmat, de nem találtam még rá megoldást az újratelepítésen kívül arra hogy a védelmi megoldások között válts.
Lenne egy felvetésem a Hungarian Sunnal kapcsolatban. Ha 1 napos próbaüzemként jelszavas lenne és mondjuk kiírnátok a nevébe Hungarian Sun PH! ranked xyz a jelszo (vagy akármi más), akkor a magyarok kitalálnák és feltudnának jutni meg eggyütt játszani (gondolom a közösség összeforgácsolás céljából fontos lehet) mert állandóan teli a szerver és ez lehet hogy etikusabb mint lerugdosni a külföldieket hely érdekében.
Vélemény?I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
HS 2142
őstag
válasz
WhiteWalker #4212 üzenetére
[link]
Úgy tudom ez a legolcsóbb külföldi, PH-n is innen vettek néhányan, itthon 10k mindenhol, de ha szerencséd van és találsz olyat aki felidegelte magát, hogy nem mindig csatlakozik a szerverekre az EA miatt (szerintem azért nem ennyire drámai a helyzet van hogy néha idegesít de max 5perec alatt megoldódik általában), akkor használtan hozzájuthatsz.I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
HS 2142
őstag
válasz
gabipaci #4214 üzenetére
Nem muszáj rögtön bekapcsolni, és lehet igazad van abban, hogy csökkenne a szerver látogatottsága mert ma sikerült bemennem 20-30 percre és elég sok külföldi volt, de például hétvégén lehet létjogosultsága mert a kommenteket megnézve a legtöbben hétvégén tudnak kikapcsolódni, így akkor megtelhet magyarokkal (r-chee listáján is 50+ név van egy hétvégi gyakásba meg szerintem mindenki benn van)
-
HS 2142
őstag
válasz
WhiteWalker #4219 üzenetére
A simából még van és összefoglalva azt érdemesebb amelyikre rátudod tenni a mancsodat. Én nekem Limited van és csak egy cetlivel több, amin pár olyan feloldható fegyver (amúgy meg nem is a legjobbak közül
) van amit a simával is megkapsz 1-2 óra játék után.
-
HS 2142
őstag
válasz
WhiteWalker #4222 üzenetére
Igazából ha jól láttam nekem is fel kellene oldanom, attól függetlenül, hogy már megvan, úgyhogy az xpt ugyanúgy el kell rá pazarolni, miközben már megvan a fejlesztés.
-
HS 2142
őstag
válasz
Fortissimus #4226 üzenetére
Én szerintem ha valami magas rangú játékost sikerült lekaszálnod akkor kapsz silver taget, nekem eddig csak 1 van.
Amúgy egy medált (például egy 5ezer xpt érő lőj, 100 headshot medált többször is meg lehet kapni?)
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
válasz
Fortissimus #4231 üzenetére
Ja, konkrétan 2008/01/01 1:00
Nekem a defibrilátorhoz kötődő élményem, hogy megprobáltam valakit megölni vele, nem sikerült, de az illető úgy meglepődött, hogy lekéseltem, pedig azthittem kapok majd a pofámba a grenade launcheréből.
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
Vérlázító..., bár r-chee is mondta az élet szívás.
Amúgy van a játékban only knife, vagy pisztoly szerver? A korábbi részekben jót lehetett ott ökörködni
Haver is aztmondta, hogy a diverek miatt vették ki a fekvést a játékból
-
HS 2142
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #4399 üzenetére
Szerintem eltúlzod a helyzetet. Én <lekopogom> már 2 napja problémamentesen tudok játszani, bár a meccs végén volt olyan kirakott szerverről, de adatom (a friendlisten kívül
) még nem veszett el
-
HS 2142
őstag
Szerintem ez nem lehet a hiba ok, az online ellenőrzés 1 mpig tart onnantól nem kell semmilyen adatátvitel ami gubancot okozhatna, én is ezt választottam a lemeznek a tokban a helye polcon, nem akarok külön vacakolni vele.
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
válasz
Paarthurnax #4621 üzenetére
I love Battlefail! Legalább kiírhatnák bejelentkezésnél, hogy hé javítunk még 1 óráig addig takarodj, nem pedig csak hagyni hogy connectingeljen 1 hétig.
-
HS 2142
őstag
válasz
kamikaz333 #4671 üzenetére
Engem most beengedett
-
HS 2142
őstag
Eddig azthittem minden PC-s BC2höz jár ingyen DLC, de úgynézem, hogy csak a Limitedesek fognak bérmentve hozzájutni. (vagy talán ők se??)
[link]Előbb sikerült egy 24100 pontos kör, kár nem szkírnsátoltam
Kinek milyen volt eddig a legjobb köre?[ Szerkesztve ]
-
-
HS 2142
őstag
Hát igen ízlések és pofonok.
Most találtam egy bugot nemtudom ti eddig észrevettétek e, ha RPGvel gyorsan egymásutánba akartok tüzelni akkor tüzel is de 1 rakétát lő ki, érdekes, druva lenne 3asával lőni a rakétákatI am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
HS 2142
őstag
válasz
feka007 #4803 üzenetére
Award scoreokat a megegszerzett pinek és medálok alapján méri a kör végén a játék. A legáltalánosabbakat felsorolom a teljesség igénye lékül:
-a legjobb játékos/csapat pin(200/200)
-aztán van győzelem pin(100)
-M-com illetve Flag attacker/defender (100)
-Support pinek(100) és úgynéztem ez leggyorsabban az enginek jön össze)
-Fegyver pinek,7 ölés a fő fegyverekből, pisztoly és kés 4 (100)
-Nemezis és Payback pin (5ször megölsz valakit, illetve aki veled ezt teszi megölöd) 200
-Jármű pinek (100)
-Kill streak pin (6-os 100, 8as 200)És még 1001 féle medál.
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
válasz
medvezsolt #4814 üzenetére
A medic jelentőségére mindig akkor jön rá az ember, hogyha nincs a csapatban. Nincs rosszabb annál mint 10 másodpercig bámulni a töltőképernyőt, mikor pörög benned az adrenalin.
-
HS 2142
őstag
Ma futottam bele a legelőször teljesítményproblémába, eddig full 80xoros élsimitással meg minden anyámtyúkjával tükörsimán futott, erre most még médiumon is szakad mint az állat. Olvastam másnak is volt hasonló korábban, megoldást találtatok a porblémára? (most drájvert cserélek, hátha)
-
HS 2142
őstag
válasz
HS 2142 #4828 üzenetére
Na még annyi, hogy nem hiszem hogy a netkapcsolat a hibás mert a 32-es szerveren meg a szinte üresen is ugyanúgy akad.
Nincs valami lehetőség, ami játékban mutatja az fps-t vagy csak külső programmal nézhetem meg?
És a driver csere se segített.[ Szerkesztve ]
-
-
-
HS 2142
őstag
válasz
F_Zolee #4900 üzenetére
Változó, volt olyan is hogy én értem be elsőnek, le is csaptam a tankra : P, meg volt olyan hogy még egy quad se maradt, a bkv meg nincs port valdezben meg valparisoban
-
HS 2142
őstag
-
HS 2142
őstag
válasz
Pierre75 #4918 üzenetére
És amikor kiadja a nagy semmit és vársz egy picit akkor mi történik (nekem is van ilyen amikor leállítom a teljes keresést, de csak azért mert a háttérbe keresget és pár másodperc után kiadja a listát amit addig keresett amíg leállítottam)
Viszont ha a Play nowra se ad ki semmit az nem egészséges, megnézek pár fórumot neten mit írnak.Ahogy így elnéztem 2 helyen is a ruteres beállításokkal babráltak, r-cheetől lopom:
- Routereknél engedélyezendő portok (NAT >> Port forwarding vagy hasonló fülön belül):
18390 - TCP
18395 - TCP
18395 - UDP
13505 - TCP
80 -TCPHa nincs rutered, akkor még keresek tovább.
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
válasz
HS 2142 #4921 üzenetére
Felmentem a hivatalos oldalra [link] és elkezdtem megoldás után keresgélni. A problémáddal sajnos nem vagy egyedül, de aki feltette ezt a kérdést amit te is nemkapott semmilyen érdemi választ az EA-tól vagy a fórumozótársaitól. Az azért mindent elmond, hogy az egyik legnépszerűbb topik a Have problems with PC version
Annyit tudok még talán mondani, ha mód van rá másik gépen másik ruterral kipróbálni, hogy csökkenhesd a hiba okát
-
HS 2142
őstag
válasz
gabipaci #4936 üzenetére
Conquestet nem terveztek? (Az azért mégiscsak BFes hangulat része)
Nincs bajom a rással se csak sokszor egymásutánban kicsit frissítőbb lene valami zászlós map.[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
válasz
PhilBrick #4939 üzenetére
Jó lenne az SD, eddig úgyse tudtam olyan csapatba kerülni, ahol az emberek (rajtam kívül) 10 pontnál többet össze tudtak volna hozni.
Az egyetlen gáz, hogy 16 a max és lehet így sokan kiszorulnának a mókából.I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
HS 2142
őstag
válasz
7600 GS #4961 üzenetére
Tegnap nekem is ugyanez volt a gondom,reggel simán fut délben meg 10fps alatt/körül voltam.(felbontás, graf minőség állítás semmi nem változtatott) Mondom itthagyom a francba az egészet, jövök vissza délután, csodák-csodájára minden faszán működik.
Lehet túlmelegedett (szerintem kizárt), vagy fogalmam sincs a lényeg magától visszaállt.Coolman: Az EA-nál a Gyűjtői kiadás fogalma alatt azt értik, hogy a simásoknál hamarabb (1- legfeljebb 2 órával) szerezhetsz meg 6 unlockot, amit te a kód beírásával azonnal kézhez kapsz. (Thompson géppisztoly, 2 cucli járművekre [fejlettebb páncélzat jármű körül érzékeli az embereket], egy tracer gun (megjelöli az ellenséges járművet, rakéták követő üzemmódban egyből rámennek), meg egy M1911-es pisztolyt)
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
Szerintem Valdez mindig ilyen volt.
Nekem is 4850em van max graf minden 50fps körüli értéket eredményez, szerintem így teljesen játszható.
arma01: Nekem nincs bajom a nickeddel, olyan rímes hatást kelt
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Laza koronavírus topik
- [Re:] Két rekordot is elkönyvelhet az Apple
- Dark Souls sorozat
- [Re:] Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Főzőcskés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- [Re:] ASUS Radeon RX 580 OC 8GB RGB
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- DIGI internet
- Lenovo IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- MEGFIZETHETŐ ÁRON ELADÓ DOBOZOS ÚJ GYÁRTÓI GARANCIÁS 8.GENERÁCIÓS DELL XPS 9370 LAPTOP!!!!
- SZUPER ÁRON ELADÓ 8.GENERÁCIÓS HP PROBOOK 450 G6 /i7/16 GB/512 SSD+1TB HDD/NVIDIA MX 130/GARANCIA/
- IPhone SE(2020) 128GB Telenor! Bontatlan!
- Lenovo P51 / i7-7820HQ / Fhd Ips / 16 Gb / 512 SSD / M1200 / Hun Bill
- Playstaton VR + 1 ajándék játék + 3 opcionális játék csomagban
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest