Új hozzászólás Aktív témák

  • lala42

    őstag

    válasz gabipaci #5866 üzenetére

    Már bocsi, hogy beleszólok, de szerintem lopni igenis jó, és nem kellene tiltani. Ha van annyira bamba az ellen, hogy nem védi a bázist, akkor hajrá. ( lopnak ott ma is a háboruban :K ) Annak ellenére írom, hogy pl. a Bf-2-ben vannak szerók, ahol tilos a bázist támadni.
    De szerintem még nem alakult ki annyira a szervezek szabályzata, mint a fent említett játékban. Majd ez is kialakul. Esetleg talán, a konzolra ki lehetne írni, hogy bázistámadás tilos. kick jár érte.
    Persze ez csak hsz. nem döntök-(hetek) :DDD Gondoljátok át és elfogadjuk a döntéseteket. ( Én legalábbis rám nézve kötelezőnek fogom tartani) :K Nektek, szerveradminoknak joga (és kötelessége) a szabályokat megalkotni. nekönk játékosoknak betartani.

    Mondom ezt annak ellenére, hogy nem játszok olyan sokat.
    Még ;] :R :R

    #5892) Lorenzo9
    Én már akkor mentem csucsulni, mert reggel jöttem melózni. De este hazamegyek, a kölköt átzavarom a másik géphez IL-2-zni, és akkor megint leszek. :C

    Szerinted én mit látok az orosz tankból? Nagy lila homály. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Új hozzászólás Aktív témák