Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz sith7 #24515 üzenetére

    háhá, pofon egyszerű!! veszel valami privát aim hekket!!

    (#24516) harry3 apa pici fia megvette a privát hekkjét és menőzik hogy milyen fasza gyerek. Eltalálja egy gyerek fejét akár ugrásból is anélkül hogy zoomolna!

    Részt vettem egy xfire versenyen, asszem tavaly volt. Frankó kis gta4 filmeket töltöttem fel melyek ilyen random, véletlen szerű történések (többek szerint is nagyon frankók voltak!). A verseny lényege az volt hogy minél több "cool" szavazatod legyen, vagyis ez is számított. Bejutottam 3 kategóriában is a top 10be, de innentől már csak azoknak volt nagyobb esélyük akik az 1-3 helyen szerepeltek (nagyobb, ez baromság, csak azoknak volt esélyük mint utólag kiderült),! én meg voltam a 6. 8. és 9. A végén persze nem nyertem, de az egésztől felment bennem a pumpa mivel olyan videók lettek a dobogós helyezettek és vihették haza a 24" Samu wd screen monitorokat (3. helyezett), ill Ati radeon 5870et (2. helyezett), meg a 2000$ értékű custom ibuypower Chimera (1. helyezett) PCket amelyben a gyerek eldobja a kést, az meg megtalál 200m-re egy gyereket és meghal! :DDD kurva vicces de nyert a srác! Holott ki volt írva h nem lehet csitelni se sőt zenét rátenni a filmre se! De a szabályokat leszarták még a bírák is, csak menjen le a verseny hisz ez egy baromi nagy reklámfogása az xfirének.

    Bc2ben ha valaki ugorva lő egyet a célkereszt nem ott lesz ahol lennie kellene, szvsz ilyen ovális (vagy legalábbis a mozgás irányától eltérő) alakban mozdulhat el. Pontosan még mákkal is nehéz fejest lőni így, ugrás közben. Nem is beszélve ha össze is jön egy ilyen videó, az igen ritka, kb mint a lotto 5ös.

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák