Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    Na ilyen hibákkal nem találkoztam mint amiket a nagyközönség beir de találtam jobbat.
    Felszaladok egy szerverre spawnolok M95 fegyóval rögtön leüt a szerver. Figyelmeztetés sehol hogy ne légy sniper vagy korlát csak simán leüt. Aztán mondom akkor ha már vettem specact cuccot akkor hajrá M416A toljuk de azzal is leüt :Y Mondom ez meg wtf? Hát specact cuccal nem spawnolhatsz. Na el is jöttem mielőtt a következő idóta degenereált szabály leütne negyedszer is.(Simán bármivel lehetett spawnolni csak a specact volt tiltva)
    Következő szerver tök jól megy már a harmadik pályánál járok amikor belép egy srác és mindenféle kódokat irkál chatbe :Y Ezt kb fél percig és utána szépen chat ablakba kiírva hogy server have been overrided vagy mi. És elkezdte a kis paraszt beirni: !kick xy-!yes és akinek a nevét odairta azt kidobta a szerver. Leüritette a szervert seperc alatt. Nem elég a sok csiter még a szerót is fel lehet törni?
    Már azt hiszem ennyi izgalom elég volt. Legközelebb holnap nyomom egy kicsit reménykedve hogy nem lesz gond.

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák