Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz r-chee #14575 üzenetére

    Talán kár volt ezt a hsz-t leírni és ezzel egy vitát elindítani/tovább vinni. Másik oldalról nézve pedig talán rávilágít dolgokra.

    Asszem csak tőmondatokban írom le:

    A járműlopásos szabályt hozzászólások alapján alkottam meg olyan formában, amilyenben van.

    A BASERAPE nem a mi kreálmányunk, legtöbb, magára adó szerveren banner alatti szövegként, üdvözlő szövegként, chat-ben időközönként ismétlődő szövegként megjelenik, és komolyan is veszik, ha észlelik a szabálysértést.

    Nelson Bay-en lehet rakétavetőt használni, mivel épületek ellen használható.
    Amúgy vannak a mapon ezek a pánzélzott géppuskák (KORD stb.), ezek is járműnek minősülnek (lásd: kilövöd >> Destroy vehicle >> 100 pont), ezeket ki lehet lőni rakétavetővel. Asszem tracer-ezni is lehet őket.

    Nem állítom, hogy nem fordult elő az ellenkezője (mert tuti előkapar vki egy bizonyító printscreen-t), de nagyrészt kb. azt írom be chat-be, vagy teljes képernyős szövegként, hogy "CG/RPG-t járművek és épületek ellen használjunk", nem pedig, hogy tilos használni.

    A logout blogomban lévő játékosnévsort és az ott található egyéb infókat nem azért kapartam össze s rendeztem viszonylag átlátható formába, és nem azért frissítgetem, mert k*rv*ra sz*rok az egészbe.

    Az Admin is ember, ő is tévedhet, hibázhat, de négyszeresen rójják fel neki a tévedéseket, hibákat.

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák