Új hozzászólás Aktív témák

  • lofagi

    Topikgazda

    Videózásra sajnos már nincs időm, de véleményem azért még van a játékról.

    Ha a beta alapján kellene megvenni a játékot valakinek, akkor azt sajnos nem tudnám ajánlani senkinek sem. Igazából ezen a builden nagyon látszik,hogy nincs kész. Így csak remélni tudom,hogy amit állítanak,hogy ez már egy sokkal régebbi build az valós és nem 1 hónap alatt akarják ezt az egészet helyrehozni, mert abból bizony nem lesz semmi.

    Nekem a grafika valahogy nem adja egyelőre, lehet a pálya nem tudom, de a BF-re mindig úgy tekintettem,hogy az újítások tárháza s tele van állejtős megoldásokkal. S ez most elmaradt. Nem igazán értem,hogy pl miért van ekkora hangsúly fektetve arra,hogy a karakter arcmimikáját ennyire kidolgozták. Ha valakinek erre lesz ideje figyelni a csatamezőn, ott baj van a játékélménnyel. xD
    Ami viszont nagyon tetszik az a mozgó növényzet, már volt a korábbi verziókban is, de talán nem ennyire intenzíven, s ez nagyon tetszett. A tornádó ahogy letarol mindent és marad a nagy csupasz környezet utána, az is jól meg van csinálva.

    Mint BF veterán azt gondolom,hogy az egyik legnagyobb szívét vágták ki azzal a játéknak,hogy a kasztok, mint eddig már nem léteznek. Az egyik legnagyobb fájdalmam pl az,hogy javítani egy külön gadgetet kell berakni, ez akkor érvágás szerintem,hogy nagyon kevesen fogják úgy használni,hogy ha egyedül mennek játszani. Csapatban más lehet a dolog, mert megbeszéljük,hogy ki mit hoz és akkor működhet.

    Nekem a BFV rendszere nagyon tetszett, a tankok nem gyógyultak fel csak úgy, a lőszer nem töltődött csak úgy. Ezek azt fogják eredményezni,hogy 1-1 jobb tankos, helis óriási előnyre tesz majd szert. Persze nyilván minden is lesz még balanceolva, ez csak a mostani megállapításra igaz a beta alapján.

    Ha már helik, a legjobban az bosszantott fel a jelenlegi bétában,hogy nem tudtam a számíze szerint módosítani az egér+bill kombinációt a repüléshez. Szerintem egy ilyen bug legyen az beta elég gáz. Jelenleg a repülők nagyon erősek, hiába a stinger a kezedben, ha a repülő elrepül a rakéta elől. xD Konkrétan ketten lőttünk egy kishelit és egyszerűen nem érték utol a rakéták. Köszi. xD Az,hogy 16 vagy mennyi rakétát kb úgy szórja az égből, mintha nem lenne holnap elég gáz.

    Összességében nekem nem tetszett a beta, de ahogy tegnap is mondtam valami miatt mégis vonz és már várom,hogy kijöjjön a teljesen és lehessen fejlődni benne. Aki hezitál a megvétellel annak azt tudom ajánlani,hogy várjon vele. Várja meg míg kijön majd az első kritikákat. Semmiről nem marad le ha épp nem day1-en kezd el vele játszani.

    A játék főleg ezzel a portállal majdnem azt lehet majd mondani,hogy a végtelen variációk felé fog konvergálni ami egy jó jel a hosszútávú szórakozásunkat illetően. Meglátjuk.

    Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

Új hozzászólás Aktív témák