-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz SkyS1gn #1774 üzenetére
Nagyon kíváncsi lennék, hogy a BF4-et futtató képekben APU-k vannak-e vagy FX-ek. Mert ha előbbi, és esetleg Kaveri+HD8 karik, akkor az annyit jelentene, hogy mégse lesznek olyan gondok PC-n, mint ahogy előre lett jelezve.
(#1791) pohár: 720p+ felbontás? Mert azon nekem nincs gond.
(#1795) sixpak: dGPU és CPU közt a kommunikáció lassabb és ügyetlenebb, mint egy APU-n belül. Viszont PC-n hosszadalmasabb az átállás megfelelő APU-ra, hacsak nem éri el az AMD azt, amit végülis elérni látszik...
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
válasz SkyS1gn #2000 üzenetére
Év eleje óta kapják a Kaveri APU-kat a fejlesztők, ami már masszívan közelít ehhez a felépítéshez. Felteszem a DICE kedvéért még pár 8gb gddr5 memóriával szerelt bga tokozásút is legyártottak volna.
Emellett nekem úgy rémlik, hogy ezek nélkül a kritériumok nélkül, amit Abu írt, jó pár effekt egyszerűen kivitelezhetetlen. Ezért írta többször, hogy butított játékok jönnek majd PC-re. Szóval a dolgon nem kéne, hogy segítsen, ha bivalyabb hardver kerül a gépbe, mert az annyit jelentene, hogy semmivel nem változik a helyzet a X360/PS3 időszakhoz viszonyítva.
MOD: itt is Abu ide vonatkozó hsz-a.
Mindenesetre ha új kártyát vennék, akkor nálam csak a HD7850 vagy a HD8850 játszik... Egyszerűen nem látom értelmét egy konzol árából VGA-t venni.
(#2001) Def26: Hát... BF4 akkor se lesz konzolra, mert nem lenne kivel menni. Ráadásul a multi is pénzes még PS4-en is.
(#2002) prokxy: Valós grafikát multiban még egyik oldalon se láttunk.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Nem is írtam ennek az ellenkezőjét. Eleve míg az nVIDIA ugyanúgy leköveti a DX szabványokat, mint az AMD, addig nincs is észérv amellett, hogy lassuljanak a konkurenciával szemben. Viszont, ha megnézzük, hogy mit jelentettek ki az Intellel szemben...
(#2006) FaTHI: Milyen felbontásban játszol, hogy előirányoztad egy másik beszerzését is?
-
leviske
veterán
Nem tudom, mindenesetre olybá tűnik, az AMD igyekszik mindent megtenni, hogy AMD alapú PC-re ne legyen nagy munka portolni a konzolos játékokat, de ez elvileg csak a Kaveri esetében lesz járható út azokban a játékokban, amik tényleg ki is használják a PS4/XO felépítését.
MOD: Miután a BF4 egy FX procin futott, szerintem inkább a PC-s verziót portolják konzolra. Szóval itt szvsz még AMD előnyről nem beszélhetünk, max annyira, mint a BF3 esetében, ami semmi...
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Én eddig úgy vettem le, hogy PC-n kicsit másképp fog kinézni a felállás. Az APU-k felváltják a CPU-kat, elszámolgatják a fizikát meg egyéb olyan dolgokat, amiket muszáj oda-vissza dobálni a GPU-CPU közt, a VGA-k pedig számolgatják majd a grafikát tovább.
Szóval, ha jól értem nevezhetnénk az APU-kat ACPU-nak is, csak előbbi szebben mutat. Nem tudom mennyire kivehető a gondolatmenetem, főképp, mert több részt töröltem szerkesztgetés közben.
(#2014) pockhome:A Radeonokban 3 generáción keresztül volt benne ugyanaz a tesszellátor, mint a X360-ban és mind a 3 generációban csak feleslegesen foglalta a helyet...
Attól, hogy ők gyártják a konzolba a hardvert, nem lesz magától értetődő, hogy a PC-s verzióban bármilyen előnyük is származna belőle. Ezért kell erősen nyomulniuk most.
(#2017) Godlike79: Szvsz a BF4 multi a haverokról szól majd, nem a játékról. Ahogy a BF3 is. Számomra ezért nem annyira könnyű a döntés a PS4 és PC közt. Plusz nem szívesen fizetném ki évente egy játék árát azért, hogy legyen értelme még egy játék áráért megvennem majd a BF4-hez a multi DLC csomagot (ha lesz).
(#2021): Konzolon is van API. Amennyit ott nyersz, visszaszerezheted PC-n azzal, hogy erősebb hardverre ugrasz.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
válasz kriszpontaz #2025 üzenetére
Nem biztos, hogy van értelme ennyivel előre rohanni. Teljesen igaz, amit írsz, a jelenlegi helyzetre, de hogy ez mennyit fog változni, az nagy kérdés. Mindenesetre a tény az, hogy a BF4 még nem sikít új konzolért (hogy is gondolhattam, ha PS3-ra és X360-ra is jön) és a DICE/AMD hozzáállása inkább arról győzött meg, hogy nekem nem is kell egy pár évig számítanom olyan játékra, ami fog. És ha minden igaz, az olyan minőségtelen portok korszaka is leáldozóban lehet, ami a X360/PS3 érát uralta, így a folyamatos hardverfejlesztés se lesz indokolt.
Abban meg bízom, hogy játékra egy Kaveri+HD7850/8850 is elegendő lesz, ami gyakorlatilag megvan egy HD7950 vagy rosszabb esetben egy PS4 árából.
MOD: DE megértem, hogy neked más az álláspontod, szóval most nem győzködni akarlak.
(#2053) aAron_: Az első multis trailerben benne van, hogy lesz. Vagy benéztem valamit?
(#2055) Cris99: Elnézést, ez volt az utolsó off. Mondjuk eleve nem is terveztem többet.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
válasz SkyS1gn #2349 üzenetére
Igen, de a DX11.1 a Windows 7-en nincs fent, míg a 8-ason igen és ha eddig jól vettem le, akkor a DX11.1 a DX10.1-hez hasonlóan nem lesz választható opció, hanem megy, mikor a hardver megfelel.
Azaz W8-on a HD7-es Radeonok lennének hátrányban, ha a DX11.1-el van gond, ezt pedig a DICE/EA nyilván nem akarná az AMD-nek, így egyszerűbb megvonni a W8 kompatibilitást az alpha verziótól.
-
leviske
veterán
Nem tudom, de ha bugzik rajta a játék, akkor teljesen független ettől a ténytől. Tudott, hogy a BF4 DX11.1-es cím lesz, szóval nekem ez az egyetlen tippem, amiért volt értelme a W8-at kivenni a támogatott rendszerek listájáról.
(#2351) Cris99: Kivéve, ha az alphában csak hátrányt jelent egy hiba miatt, amivel nem akarnak most foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Ennek a videó változatával összefutott már valaki? Mert kíváncsi lennék a reakciókra, ha esetleg benne vannak. -
leviske
veterán
Ez a "supported languages" mit jelent az EA esetében? Hogy lefordítják arra a nyelvre is? Csak mert látom, hogy a BF3-al ellentétben a BF4-ben már előjön a magyar is, de nem tudom, hogy ez miben jelenik meg. Úgyis angolul fogom tolni, csak kíváncsi vagyok, hogy mit tesz ez a magyar nyelv támogatás. Felkerültünk volna az EA térképére BF tekintetében?
-
leviske
veterán
Hát nem tudom. Nekem a demóig biztos volt, hogy veszem a 4-et, de a kiadott pálya annyira a campelésre van kigyúrva, hogy egyszerűen elment a kedvem. Jó lenne a többi mapból is kiadniuk legalább képeket, hogy mire lehet számítani, mert ez így nekem nem ér pénzt. Metrot meg az összes többi camper alja helyszínt mindig kerültem, ha most az arányuk még növekszik is... ahh.
-
leviske
veterán
(#9173) gali777: A ledönthető épületben a mortar édeskevés lesz. Meg ahány tetőre fel lehet most jutni könnyedén, egy squadnyi mortar se érne sokat.
(#9174) aAron_: demo, béta, tökmind1... egyébként a pályákat jobban bemutató képekre gondoltam, nem tájképre.
(#9175) TechArtist: Az ilyen vidik alapján Shanghai is izgalmasak ígérkezett, nem pedig egy campingnek.
(#9176) jonnyjoker01: Nem előrevetítve a BF4 bármilyenségére, a BF3-hoz viszonyítva a BF4B szerintem unalmas pályát hoz, rengeteg buggal, köztük sok olyannal, ami már a BF-ban is jelen volt. Túl sok jóindulattal nem tudok hozzá lenni, miután inkább kedvelvevő hatással volt rám, szóval 2/10 részemről. Aztán majd meglátjuk, hogy a retail milyen lesz.
-
leviske
veterán
Na első sikerélmény: Sikerült záródó ajtónál bevágni a liftbe, enemik közé egy gránátot.
-
leviske
veterán
Mi a jó büdös fenéért van az, hogy 1-2 meccs után a játék úgy dönt, hogy Ő képtelen beolvasni a pingemet? Battlelogon is eltűnik és BF4/BF3 alatt konkrétan ki is vágnak egyes helyekről a ping hiánya miatt.
-
leviske
veterán
Ez a "punkbuster kicked leviske" mit takar? Vacakolt a plugin, vagy a duplakattos egerem volt a baja?
-
leviske
veterán
Frissíti a fene, úgy is lassan leszedek mindent a gépről a W10-re készülődés közben, ezzel csak felgyorsult a játék sorsa. Csak kíváncsi voltam, hogy az egér lehetett-e a gond, bár asszem ettől függetlenül addig nem rakom vissza a játékot a gépre, míg nem cseréltem egeret.
Köszi a választ.
-
leviske
veterán
Ez a "hiába lövök valakire, nem jelzi még a találatot sem" jelenség most visszajött a patch után, esetleg el sem tűnt és én nem vettem észre, vagy a Windows 10 miatt tért nálam vissza? Mert gondolom a szervereknek már kötelező támogatni a gyakoribb frissítést, nem?
-
leviske
veterán
A ban history-t megtudom nézni valahol, vagy azt semmilyen formában nem menti a battlelog ill más oldalak? Leginkább olyan érdekelne, ahol az indokot is meg lehet nézni, mert azt nem tudtam elolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest