Új hozzászólás Aktív témák

  • devilinsid3

    addikt

    válasz Nxn908xxx #49244 üzenetére

    van egy kis különbség a sokkal nehezebb fent maradni és a teljesen kiherélt állapot között..

    - füst betölt 15mp alatt addig a stingeres 4x betáraz (és akkor ez csak 1 ember..)
    - hiába kinyomod a füstöt vagy ecm-t az esetek 40%ban így is betalál a rakéta (már ki vagy szolgáltatva a többi rakétának)
    - anti air mines
    - active radar
    - passive radar
    - hs bird
    - hs heli
    - hs jetek.. (rosszabb esetben active radarral)
    - ja igen.. még akkor az AA alap lövegét ki is hagytam, mert sikerült olyan fantasztikusan megcsinálni, hogy semmit sem esik a löveg és a pálya másik végéről szarrá soroz, ha van egy kis esze..
    ráadásul a játék mostanában előszeretettel csinálja, hogy nem ad hangot a lövésre szóval azt veszem észre, hogy hirtelen eltűnik az összes hp-m és meghalok..
    mert ugye az AA-hez kell a skill nem pedig ahhoz, hogy fent manőverezz kanyarodj, felhúzod lehúzod fordulsz vele (mert dogfightolsz és nem lerammeled a másik jetet)..

    még bird-del könnyebb megoldani, mert gyorsabb + lehet javítani is, jettel is lehet, hogy el tudsz menekülni és már addig nem tud rádlockolni, de attack helivel semmit nem tudsz csinálni.. tényleg ez kell, mert sír az infantry, hogy lelövi egy heli :C
    múltkor gyerek lő rám xm25-tel majd én vagyok a tanknoob meg tankfag, mert lelövöm.. az ilyen inkább menjen rakjon ki egy puzzlet, ha full kretén és nem igazán érti, hogy miről szól(na) egy BF
    Rogue Trans. legutóbbi játékom miről szól? lav-val fosok bemenni a pontra, hogy foglaljam, mert mindenhol mbt law herok a tetőkön meg a tornyokon, c4 sniper herok a ház sarkánál "védik a pontot" majd ha ezeket megúszod akkor jön egy szánalom jihad quad c4 support és megöl (meghal ő is) és elkezd dumálni, hogy mekkora pro én meg szar, mert meghaltam..
    a Hadlineban legalább már a járművek is még viccesebb szerepet kaptak ahogy hallom és ezt nem tartom kizártnak, hogy már a következő BF felvezetése a jármű nerf terén, hogy szokjanak csak hozzá szépen az emberek a játék el infantrysodásához

    [ Szerkesztve ]

    /// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

Új hozzászólás Aktív témák