-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #22275 üzenetére
- viszont még mindig ezt a 10%-os javítós részt kell használni,különben "mobility kill"-nél máshogy nem tudsz elindulni azonnal
- mortaron nem tudom, h mi volt a nerf, én csak emiatt az acsi miatt használtam és tök jól adta vele, volt egy 3-as killem is
- verdun nekem bejön, operationben a lényeg, h védőnek kell lenni!
- többi DLC mapnál a Rupture igen hangulatos, de csak CQ, operation sztem túl balansztalan mindegyiknél
Viszont összességében az egész DLC, BF1 nekem tetszik, mostanában meg is "ugrott" a villanyszámla miatta!(#22279) laceszgamer: abban én még sztem nem is ültem!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
laceszgamer
addikt
válasz voodoo98 #22275 üzenetére
A papíron leggyöngébb " tank " a legjobb szerintem, konkrétan az AA truck.
Jó persze nem bele a sűrűjébe, de iszonyat jól lehet vele támogatni, illetve az ellenséges repülőket leszedegetni. Bár azt bírom, mikor nekiállnak miatta cryolni chaten, ha egy AA távolról segít, közben sokszor hasznosabb mint mikor egy-egy nagyobb tankkal ész nélkül bemennek a csata közepébe és pillanatok alatt szétszedi az ellen.
Ügyesen használva egy pontot jóformán meg lehet vele védeni szépen, ráadásul nehezebb is szétkapni a mozgékonysága miatt. Kedvencem mikor jönnek a bombázókkal, és ahogy repülnek rám, szépen szemből kapnak egy találatot, és bumm.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest