- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
veterán
Új DLC. December 11.
[link]Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
sixpak
nagyúr
válasz IntelKiller7 #31951 üzenetére
Mármint a fele dlc.
Ez vajon a premium dátum?
A két hét miatt kérdem....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
voodoo98
addikt
Napi dráma (egy kis érdekesség):
- indítom a játékot, akad a multi, mondom k jó!
- másik szeró: megint akad, fps is be-be esik, de nem vészesen max 5-10-et, de nagyon akad
- single player is akad , akkor nálam van megint a gond
- abban a tudatban vagyok, hogy 387.92-es driver van fenn
- nézem MSI AB-ben, 388.13-as (amelyik korábban is dadogott)Ezt hogyan?
Gondolom a win10 frissítette, de akkor miért nem a 388.31-re, ami egyébként tökéletes, mert 388.13 helyett megpróbáltam azt.
Hogyan tudom letiltani a win-t, hogy a vga driver-t ne updatelje.Szerk.:
A régi driver (388.13) ami a rövid ideig volt fenn, azzal jött egy ilyen is:
Remélem ez megszűnt! Egyelőre nem jön.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz Snooker #31955 üzenetére
ez így szokott lenni... tiszta röhej, friss rendszerrel meg ég és föld a különbség, a sok szemét szar amit feltelepít a driver csomagból amint kijön egy fos játék, mert anélkül már el sem indul némelyik - van hogy heti 1 driver megjelenik...
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
nagyúr
válasz voodoo98 #31954 üzenetére
Valamit elcsesztek szerintem redmondban...
Eddig nekem egy drivert sem szedett le sose, de most rám force-olta dettó a windows update... lol.Mondjuk most felraktam akkor már a legfrissebbet énis, remélem nem cseszi vissza.
Amúgy azt hiszem a DDU-ban van valami opció, hogy ki lehet lőni a driver frissítéseket windowsban.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
voodoo98
addikt
válasz FollowTheORI #31959 üzenetére
Nekem is rémlik! Koszi!
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
zuzo28
tag
Sziasztok!
Hagy kérjek gyorsan egy kis segítséget!
Nem szarakodok tovább lecserélem az i5 6500 procimat egy I7re, de mivel a B150M-A alaplapom nem kezeli a K-s procikat pl 6600K,7700K, így az lenne a kérdésem, ha csak egy K nélküli I7 6700RA VAGY 7700ra váltok, az elég lesz-e a 64-es gamekhez?
FPS doppom nincs jelenleg se de erősen bootlenecck a gém 32 player felett, ezért szeretnék váltani!Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
sarkadifeca
tag
válasz zuzo28 #31961 üzenetére
Szia!
Nekem is i5-6500 van XFX RX 470-el és nekem eddig semmi gondom nem volt vele. Többnyire 64-fős szerveren játszok eddig minden rendben volt ! fps-ügyileg !
Hozzá teszem nekem "csak" win 8.1 van a gépemen, 17.7.1 Radeon driverrel (nem a legfrissebb de az AMD nem támogatja továbbb a win8.1-et)
régi rendszer - 5 piros - 0 fekete ; új rendszer - 44 pozitív - 0 negatív; legújabb - 20 pozitív - 0 negatív
-
Pubszon
veterán
A W10 őszi frissítés óta, random laggol a játék, van hogy 30FPS-re beesik. De más játék is.
Másnak is van hasonló az utolsó Win update óta?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
mcmike
őstag
Windows 10 Automatic driver update letiltása
én ezzel szoktam kezdeni amikor új Windows rakok fel. No meg az UAC disabled...
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
őstag
-
Pubszon
veterán
válasz F e Z o #31967 üzenetére
Toltam egyet Sinai Deserten, 100FPS alá sem esett egyszer sem.
Remélem ennyi volt a gond akkor.Viszont a pingem nekem is brutális, 150 körül mozog.
A netem jó, mert a google.hu vagy a bix.hu irányába meg 10-20ms közötti.
Kis kábelnet cég, de pár km optikán, utána pedig már full telekom.Németh Péter: Köszi a tippet. Friss Win, 32GB RAM, meg lapozó fájl is van néhány GB. game alatt max 10-12GB RAM van használatban, van még szabad bőven.
De hátha csak a VGA driver volt a ludas.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
őstag
-
AAntii
őstag
Telekomos magas pingesek, van nálatok valami fejlemény? Nekem ugyanolyan fstaliga, mint egy hete, 130-140 ms.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
BullKoxa
őstag
válasz Németh Péter #31973 üzenetére
-
Pubszon
veterán
Nekem is előjött most ez a hiba.
A 385.69-es driver volt felt, kb 1 órája telepítettem, most pedig a 388.13 van.
Gondolom játék közben frissített, azért adta ezt a hibát, hogy a VGA el lett távolítva.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Madn!ght
addikt
válasz Németh Péter #31970 üzenetére
Kifutsz a 16GB-ból? Azt hogy csinálod? Játék közben 10-11 gb volt a max amit eddig láttam. Vagy futtatsz a háttérben még pár progit?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Madn!ght #31980 üzenetére
Nem futok ki, hanem a készenléti memória, ami igazából szabad memóriának számít vagy inkább újrafelhasználhatónak, az elfogyasztja a szabad memóriát. Konkrétan amikor megnyitsz egy fájlt, annak a tartalma a készenléti memóriába kerül, mondván hátha kell még. Ha mégsem kell később, akkor egyszerűen felülírja egy másik. A windows bug miatt ez valamiért lassú és ilyenkor beszaggatnak a játékok. Amúgy a sima netezés is szépen megeszi a szabad memóriát és csak készenléti marad. Ez alapesetben semmilyen következménnyel nem járna.
-
SkyS1gn
félisten
Ez még mindig ekkora rakás fos?
Jatek közben egyszercsak end of screen előjön és sehogyse tudom eltüntetni. Csak kilépi!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
őstag
-
őstag
-
raubisoda
senior tag
Egyre jobb már csak 37% és 30fps.Köcsög játék. Ez akkora egy x...r,hogy már fáj.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
mcmike
őstag
válasz AAntii #31974 üzenetére
Nekem is Telekom van (Szigetszentmiklós), de csak egy nap volt a héten amikor 100 fölötti pingjeim voltak. Se előtte se utána nem volt gondom. Minden visszaállt, ami azt jeleti hogy átlag 48-60-as pingjeim vannak.
User.cfg-re vonatkozó tutorial-t tudna valaki linkelni? I7-4770K, GTX970, 16GB RAM-ra szeretnék optimalizálni.
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
voodoo98
addikt
válasz Pubszon #31978 üzenetére
Köszi!
Amúgy ez simán lehet! De akkor is milyen már! VGA driver-t ne installáljon már a tudtom nélkül!
Felraktam a 388.31-et remélem visszafelé már nem telepít!(#31969) mcmike
Köszi!(#31986) Németh Péter
Biztos voltam, h ezt valaki megkérdezi! (no offense)
Ez egy netről szedett screenshot! Egyszerűbb volt így![ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Németh Péter #31984 üzenetére
Na jó de én hónapok óta nem toltam.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
steele80
senior tag
válasz raubisoda #31989 üzenetére
Nálam csak a BF1 a szar. Az összes többi jól megy. Viszont a BF1 100% CPU, 40-60% GPU és 50-70 fps között, ami néhány napja még nagyon nem így volt. Ez a játék a büdös életben nem lesz kész, mert jönni fog egy újabb félkész szar, ami szintén soha nem lesz kész. Nem hinném, hogy Windows vagy driver függő lenne ez a történet. Bár az Nv kártyákat nem zárnám ki teljesen, mert ott is érzek némi sumákságot.
-
steele80
senior tag
Illetve még amit észrevettem, hogy ha videót vágok akkor tényleg nagy a proci használat és melegszik is a proci 65C szokott lenni. A játékban a monitorozó 99%-ot mutat és csak 55C-os. Hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest