- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
G33Z@
tag
válasz Aventador91 #31077 üzenetére
Én pont most csinálom, ugyanebből az okból. Közben nyílászárókat is cserélünk itthon, szóval igen csak estére lesz belőle valami. Kíváncsi vagyok eredményes lesz-e. Ma reggel nem volt meg az 50fps sem.
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #31156 üzenetére
Kitaláltál már vmi király nevet? Meg logot?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #31159 üzenetére
Nem magyarázkodni akarok, de utóbbi 1-2 hét, ez is, agyilag lefáraszott, kb. kiveszi az energiám az, h figyeljek a játékra, de az, hogy másra is, na az már nem menne, ez is benne van, h nem megyek TS-re, meg csapatba.
Ma azért megpróbálkozom vele a 6 madarazás után.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Kösz
Megnéztelek már a battlefield trackeren, hogy mit tudsz, ki szól be nekem, inkább nem írok semmit, még a végén kibanánoznának innen engem 2 hétre és nem élvezhetném a gyönyöröket!
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #31165 üzenetére
Csak hülyéskedek, mit bánom én hogy miket írogat.
Zola: anno begyűjtötted a dogtag-em, hogy kapjad be!
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
BfH-val kedvem támadt egyet játszani,de sajnos nem tudom mi lehet a gondja :-(
Hátha itt tudtok segíteni.
Ikonról,originből bárhogy indítom ezt a képet dobja ki
más böngészőkkel is próbáltam de semmi .-(
avast ki kapcsolás sem oldotta meg.
Int Explorer-el azt írja fh működése leálltVálaszt előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
G33Z@
tag
válasz prokxy #31164 üzenetére
Srácok bocs a stat a lényeg a topikban? Pláne Bf1? Kinek szólogattam be? Basszus ne legyetek már csalódás, alig szólok hozzá bármihez is read only vagyok ha segíteni tudok: segítek. De itt most frankón kiröhögtök és stattal aláztok, amit leszarok. Játékos vagyok bazmeg nem megmondóember. Ha meg csak kizárólagosan stat meg skin téma megy nem is érdekel a topik.
-
G33Z@
tag
Basszus most van időm rá, hogy befejezzem a w10 telepítést és újrahúzzam a béefet. Senkit nem érdekel melyik build, melyik amd szoftver, milyen beállításokkal hozok be új tapasztalatot? Jó játékot kívánok mindenkinek tényleg és lehetőleg ne szopjatok különböző szarokkal. Köszöntem. Haláli jó fejek vannak itt.
-
őstag
-
sixpak
nagyúr
Az enyém már évek óta fent van, nem volt gondom soha, full kopasz a gép, Steam, Origin, Uplay...se vírusirtó, se semmi...erre bebaszik ez a szar.
Mindegy, úgyis lecserélem a lap/cpu-t valamikor, akkor újrarakom.Már évek óta nem követem a témát, ez milyen?
Azt néztem, hogy 80-100 hozzá egy lap, akkor érdemes régebbit venni?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
prokxy
veterán
válasz sixpak #31174 üzenetére
Én figyelem, mert abból tudom, h fejlődök vagy sem. Nem naponta, de egy periódus után.
Persze, nem a stat határozza meg az embert, de azért eléggé mérvadó, hogy milyen játékos. Nem a KD-ra gondolok elsősorban, mert az szart nem ér, hanem úgy globál, SPM, KPM, Game mode, Accuracy, stb...együtt.szerk: pl. állítottam az egér érzékenységen, direkt úgy fegyóval kezdtem, de nagyon hasonlóval és nézegetem a pontosságot, innen látom, hogy jó vagy sem, sorolhatnám.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz sixpak #31178 üzenetére
Javasolt topic gépvásárláshoz:
Fórumok » PC, barebone, szerver » Milyen asztali gépet vegyek?
[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
-
sixpak
nagyúr
válasz prokxy #31179 üzenetére
Jah, én csak lövöldözök, annyira nem figyelgetem ezeket.
zzola: ja, 3 éve biztos, soha nem volt gondom vele...egészen a mai frissítésig.
N.P. ok, benézek majd oda, bár annyira nem sürgős a dolog, csak gondoltam már régóta megvan a mostani cucc, lecserélem, nem lesz rá gond.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
warcat
veterán
Csak plusz egy adat: ahogy kijött, bátran fel is raktam a W10 őszi frissítést,semmi gond a játékkal.
EA: It's in the crate!
-
craftsman01
senior tag
Üdv volna egy kérdésem, ha egy épületben vagyok és kinézek az ablakon szinte minden fényes illetve fehér,ez valami bug vagy csak ilyen a játék.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
őstag
válasz craftsman01 #31186 üzenetére
Ez egy bug, Dice-os fejlesztők szerint a PS4-es HDR támogatás miatt piszkálták meg a Frostbite engine-t. Azóta nem jó.
-
craftsman01
senior tag
válasz Németh Péter #31187 üzenetére
Köszi a gyors választ,akkor valamikor csak javítják majd.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
nagyúr
válasz sixpak #31178 üzenetére
Á... majd 8700K... ahhoz van olcsóbb lap is.
Az én Windowsom Anniversary óta van fennt, 2016 július...
És semmi baja... már két update-et is túlélt mindenféle probléma nélkül.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #31189 üzenetére
Én is csak azért cseréltem, mert a gép bele is cserélődött.
-
nagyúr
Micsoda köd van, tiszta BF1.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
A friss W10 szépen kiütötte a gépemet. Tegnap este folyamatosan akadozott a játék, mint ha 20FPS lett volna...
-
prokxy
veterán
Nekem semmi bajom vele, azért én ezt megpróbálnám:
windows-update-troubleshooter[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz FollowTheORI #31191 üzenetére
+1!
(#31192) zzola
Nekem tegnap kb 5mp-ces fps droppom volt!
Folyamatosan frissitget a win, egy ideje a fall (insiderrel) már fenn van, attól mintha jobb lett volna.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
IntelKiller7
veterán
válasz craftsman01 #31186 üzenetére
Nekem az a kedvencem amikor lerombolt házba megyek be és elkezd fehéredni a kép, közben már a falak meg a tető sincs meg.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Zso Ro
senior tag
Ma nekem is volt egy kis grafikai malőr Amiensen.
De függetlenítettem magam tőle,miután galambászásban 49-13-at lőttem Martini barátommal úgy,hogy két galambot én eresztettem el.Ilyet eddig soha ebben a módban
A sok shotis fiúcska sajnos nem tudott érvényesülni.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kupon kunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Renault, Dacia topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest