Új hozzászólás Aktív témák

  • anorche1

    őstag

    válasz zeon.hu #3007 üzenetére

    Köszi! :R

    De ezzel van egy kis problémám. Január 4-én rendeltem egy 44 dollárról 16 dollárra akciózott kerékpáros mezt BG EU raktárból. Az meg is jött szépen, csak nagy lett. Írtam nekik, hogy meglehetne az toldani, hogy ezt visszaküldöm, és cserébe küldenek egy kisebbet. Írták, hogy az nekem nem jó, mert drága a posta, meg sok idő stb... Végül kiharcoltam egy kupont, amivel ugyanúgy 16dollárért rendelhettem egy kisebbet. Na, ez az, ami nem akar megérkezni. Nagyon bánom, hogy ment részemről a fillérb@szás, és nem TN -nel kértem.
    Mit tudok tenni? Mert ha fordított helyzetben lennék (én lennék a banggood), és előállnának nekem egy ilyen sztorival, akkor azt mondanám, hogy az illető megint rossz méretet vett, és akar még egyet. Pedig nem ez történt. Jól érzem, hogy legjobb esetben is vissza kapom az árát, és a resend teljesen esélytelen?
    Nem tudom, írjak most nekik? Vagy várjak még egy hetet? Vagy felesleges, mert egy kedves postai dolgozó ebben a szép időben éppen az általam kifizetett mezben teker?

    "It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

Új hozzászólás Aktív témák