Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz V/ #15479 üzenetére

    :K Igazad van. Csupán célozni akartam rá, hogy ami ennyire késik, az abból a tartományból már nem is jön meg. Erre lehet előjönni a 60 nappal és rendezhető a dolog. Mint látod, Expired már a csomag(szám) és nem a szállítási napok számát írja. Az meg, hogy visszakaptam a lóvét? Persze, tök jó nagyon helyes, mert az ÁSZF is előírja, viszont nem megnyugvás ha - esetemben pl - veszek egy telefont, mert kell, aztán két hónappal és egy kicsivel később, jönnek azzal, hogy bocsika, visszafizetjük. Aztán engem, mint végfelhasználót kicsit sem érdekel, ki vert át kit, vagy hol tűnt el a csomagom. A lényeg, hogy nem került hozzám.
    Annyira volt csak ijesztgetés, mint amiket nekem is írtak páran: "nekem sem jött meg"... Ha nem megy át az irónia, akkor nem erőltetem később sem. Tényleg! A január 14-én fizetett note8, ma megérkezett az előddel ellentétben és kicsit a tárhelye is kövérebb. 4/128 lett belőle :D és brutál szép teló.

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák