Új hozzászólás Aktív témák

  • Lord Dragon

    senior tag

    Sziasztok!

    Hosszas tesztelés után kiderült, hogy a videokártyámnak, csak annyi a baja, hogy nem működik stabilan a gyári órajelén (kikapcsol a monitor játék közben randomra).
    Viszont ha MSI AfterBurner-el visszaveszek a magórajelből egy keveset, akkor máris bármeddig beton stabilan végzi a dolgát. Emiatt nem akarnék videokártyát cserélni, hiszen játékok alatt alig 5% FPS esés tapasztalható a csökkentett órajelek miatt.... tehát elhanyagolható. Így is elég arra, amire nekem kell.

    Kérdésem, hogy hogyan lehetne megcsinálni, hogy soha semmit ne kelljen álligatni, hanem alapból induljon a csökkentett órajelen? BIOS moddolásra gondoltam első sorban. Lényeg, hogy úgy működjön mint egy hibátlan videokártya: semmi szoftver és egyéb ne kelljen, csak bekapcsolom a gépet és működik. Illetve ha átszerelem a feleségem gépébe később, akkor neki már ne kelljen vesződnie ezzel. Ennyit szeretnék.

    Előre is köszi a válaszokat és a segítséget! :R

    VGA típusa:
    - EVGA GTX 980 FTW ACX 2.0

    Üdv! L.D.

    U.I.: A "hagyd ott az automatikus indításnál az MSI AfterBurnert-t" az NEM az a válasz, amit keresek! Köszönöm a megértést! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák