Új hozzászólás Aktív témák

  • MK VII

    veterán

    válasz hegegabi80 #49354 üzenetére

    Ha nem játszol fullHD-ban akkor minden rendben lesz, bár kétlem, hogy kisebb felbontáson is élvezhetően fut mondjuk egy komolyabb játék.. Ha fullHD-ban szeretnél játszani ahhoz viszont komplett számítógép cserére lesz szükséged. fullHD felbontáshoz kelleni fog a minimum 2gb 256bit-es VGA illetve egy i3-as, de inkább i5-ös processzor. AMD oldalon pedig egy x4 860K vagy egy fx 6300, de méginkább egy fx-8320-8350.
    A jelenlegi géped irodai felhasználásokra tökéletes illetve netezni, filmezni,de nem kimondottan játékos gép. Nem is nagyon tudnál ezen a gépen olyan mértékben "tuningolni" amivel kielégítő szintet érnél el komolyabb játékokban. Szóval gyűjtögetni kell és váltani,mert eljárt a géped felett az idő.

    (#49351) mihione
    Ha még nem volt újrapasztázva akkor tedd meg vagy kérj segítséget,mert nekem is volt 5850-em és mikor újrapasztáztam kb vésővel kellett lekaparni az odakövült pasztát aminek úgy már semmi hővezető képessége nincs. Én a helyedben ezzel a procedúrával kezdeném az egészet. MX-4-el megkened és szerintem helyreáll a hőfokod.
    Illetve amit a kolléga mondott,hogy valszeg szoftveres bug. Egy rendszer újrahúzást is próbálj meg! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák