Új hozzászólás Aktív témák

  • szeleizolika

    csendes tag

    Helló Sziasztok,tudom hogy nagyon Régen Jártam itt,de egy hatalmas és Sürgős kérdéssel fordulok hozzátok!!
    Nekem van egy Asus P4P800 Alaplap,ehhez egy Intel Celeron 2.4 GHZ-es Proci,és 1 GB Ram ( 512+2x128 MB ) 400 W-os Táp,és egy Cmedia 8738 audio device,Seagate 80 GB Satás Winchester, ÉS VÉGÜL AZ UTOLSÓ MERT EZZEL VAN A Probléma egy Ati Radeon 9800 Pro 128 MB-os AGP_S Videókártyám: Ez a videókártya elég érdekes dolgokat Művel,mert ahogy feláll a rendszer,és netezem egy 2-3 percig ujraindítja a Gépet,aztán meg bejött a Kék halál! AZ OPRENDSZEREM Windows XP Freedom SP3.
    Most egy NVIDIA Riva TNT Model 64 ezel meg tökéletesen Működik
    Ez a Hibajelenség már nem az első,mert ezt Használtan vettem kéz alól 3 ezerért,és meg van Barkácsolva Rajta a Hűtőborda is,és lett Rá Barkácsolva egy Venti is! De ezek nem az első hibajelenségek mert 3 Nappal ezelőtt is ilyeneket csinált és ezért vittem vissza ahoz akitől vettem 2,5 Hónapja és most ugyanazt műveli!!
    Új Cuccokra sajna nincs Pénzem mert egyrészt sajnos elég elavult az alaplapom,másrészt meg anyagilag nem engedhetem meg magamnak!!!
    Kérlek adjatok tanácsot!!!
    Várom mihamarabii ,és segítőkész válaszatokat,én tápiószelén lakom aki esetleg tudna egy tuti megbítható ugyanilyen Kategóriájú Videókártyája azt is nagyon megköszönném!!
    SZIASZTOK Üdvözlettel Szeleizoli082!!

Új hozzászólás Aktív témák