Új hozzászólás Aktív témák

  • AS Roma

    tag

    Sziasztok!

    Tegnap a tulajdonomba került egy ilyen kis kütyü.

    Kérdéseim volnának viszont. Amiket tapasztaltam, és nem pozitívak. Lévén ő az első okos telefonom (és pda-m), így sok tapasztalatom nincs. Nyomkodtam már hasonlókat, iphonet. Nem vártam csúcsszuper sebességet, mint a pc-n, de van egy-két érdekes dolog. Szeretném, ha valaki segítene eldönteni, ezek milyen gondok, mert még van két napom visszacseréltetni, ha ezek súlyosak.

    Lássuk csak.

    1. A névjegyzékbe belementem, összeszinkronizált már a géppel elvben mindent. És amikor belementem a névjegyzékbe, ott rá a menüre, éppen megnyitja, mit is tud, majd közli: Bocsánat... Probléma történt: poutlook.exe.
    És hogy tájékoztassam Microsoftékat. Problémáról bővebb infot nem tudok meg, így azt se tudom, hogy a menüből mit kéne még tudnom elérni.

    2. opera nem jelenít meg minden weboldalt, ez oké, átmentem explorerbe, az meg megkattant olyannyira, hogy egy idő után hiába forgattam akárhogy a telót, nem forgatta el az oldalt oldalnézethez.

    3. futott a win live msn és mellette felmentem netre, erre totál belassult minden. Nem futott csak a winlive az üzenetek voltak megnyitva és a net. mégis belassult, majdhogynem fagyás szintre.

    4. win 6.5-s van rajta, ergo ezt a touchwiz ui-t ki se tudom kapcsolni.

    Na ezek az első körös fő problémák, amikkel ma szembesültem. (A headset miatt amúgyis vissza kell menjek, mert már kibontatlanul is kontakthibás a füles madzagja...)

    Ha valaki tapasztalt segítene amúgy eligazodni a kezdeteken egy lelkes és könnyen értő, tanuló személynek, kérem keressen meg. Vannak dolgok, amik nem túl evidensek még nekem. Szeretném pl. a sima widget mentes főmenüt testreszabni, de erre nem leltem módot.
    Vagy, hogy tudom megakadályozni, hogy gprs-en, 3g-n vagy bármin akarjon netezni. Csak a wifi a jelszó.

    (A telefonkönyvben szereplő bejegyzések közül, pár arcot c soportosítanék, de a tag hozzáadása opciónál csak az outlookban szereplő névjegyekkel foglalkozik,márpedig nem örülnék, ha előbb mindent be kéne írni a gépbe, hogy utána csoportosítgassak. Ez is normális?

    Bocsánat az amatőr kérdésekért, új még ez a világ nekem picit. És előre is köszi a gyors help-et, mert a három nap pénteken lejár, hogy cseréltessem. Alapjában véve sokszor érzem lassúnak. (pl. webezés)

    Köszi köszi köszi

    FORZA AS ROMA!

Új hozzászólás Aktív témák